Darujmo jedan cvijet za ljepši svijet…. |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 20:33 |
Ponovo je vrijeme da udruzimo snage i krenemo ponovo i male ali slatke „pobjede“. 4 koraka su iza nas i vrijeme je da napravimo još jedan….
Darujmo jedan cvijet za ljepši svijet….
I uljepšajmo svijet djeci u SOS dječijem selu Ladimirevci . Da ponovimo ukoliko ne znate….. SOS selo Ladimirevci poznato je u cijeloj Slavoniji po brizi i ljubavi kojima se njegovi stanovnici trude da ga učine lijepim i ugodnim svima koji u njemu žive ili ga posjećuju. Osamdesetero djece u 16 SOS-obitelji koje žive u SOS-kućama čine jedno zajedništvo u sigurnoj i brižnoj sredini koju zovu Dječje selo. Dječje selo u suradnji sa lokalnom zajednicom pokreće različite projekte kojima se djeca uče novim znanjima i životnim vještinama. Sportska, glazbena, likovna, dramska, novinarska i plesna radionica, neke su od aktivnosti kojima se djeca bave u slobodno vrijeme. U svemu tome želi im i Cvijet.info pomoći! Vjerujemo da svi posjetitelji ovoga portala vole cvijeće, drveće i prirodu općenito te su svjesni koliko cvijeće i zelenilo mogu učiniti jedan dom toplijim i ljepšim mjestom za življenje. A vjerujemo da se sjećate bajki o vilama koje se skrivaju u laticama cvijeća, o pčelici Maji koja obožava cvjetni nektar, o Palčici i njenoj kući u zvončiću i kako ste ih s prijateljima pokušavali naći u maminim cvjetnjacima, u gustišima i na livadama. Baš zato želimo obogatiti okoliš SOS sela Ladimirovi i darovati im par cvjetnih oaza. Djeca vole maštati i lako pronalaze prijatelje u cvijeću, vole se igrati u cvijeću a kroz tu igru i puno toga uče o životu i prirodi. CVJETNA DRUŽINA to smo mi! Svi koji žele sudjelovati! KAKO: Svojim dolaskom u SOS selo i pomoći oko sadnje cvijeća, kroz doniranje sadnica cvijeća, ukrasnog vrtnog zelenila, drveća, ukrasa za dvorište, ukrasno kamenja, dječjih kantica za zalijevanje vrta, vrtnog alata i svega drugoga što smo mi možda zaboravili spomenuti. DATUM: 23 ili 24. svibanj 2009, moramo utvrditi kada odgovara najvećem broju sudionika! Priželjkujemo nesebičan odaziv, članova Cvijet.info portala, članova Cvijet info Foruma, svih ostalih ljubitelja cvijeća i prirode, obrtnika i tvrtki koji mogu pomoći ili žele sudjelovati na bilo koji načine , administrator@cvijet.info , putem privatne poruke ili ovdje na forumu! Djeca doma žele također dati svoj doprinos pri uređenju i održavanju svoga dvorišta i uljepšavanju svoje životne sredine. |
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
admine, ja već danima razmišljam ... ujutro kad idem sa posao prolazim pokraj tržnice i taman u to vrijeme dolaze ovi što tamo prodaju sve i svašta. između ostalog tržnica je puna cvijeća. kako sam tu vidjela za lanjsku akciju mislim da bih mogla otići pitati te ljude koji sami uzgajaju sadnice da doniraju štogod za akciju. lijepo im u dvije-tri rečenice objasnim tko, što, kome i zašto. mislim da bi to moglo funkcionirati. ja da imam pun rasadnik ja bi dala. ha?
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije loša ideja... skupiti ce se cvijeća...
i ja kao i prosli put dam za svaku kupitu jes jednu svoju kao i macuhice...
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
POmozimo im ponovo i pocnimo sa pripremama za humanitarnu akciju u organizaciji članova foruma cvijet.info za uređenje dječjeg SOS sela Ladimiravci.
Za one koji ne znaju imamo i žiro racun za sve one koji bi pomogli a ne mogu doci i udjeliti koji cvijetic... pa da prikupimo novce koje cemo darovati SOS selu za cvijeće, alat i sl sto je potrebno za uređenje vrta...(racun mogu otvoriti fizicke osobe, pravne ili udruge, posto nismo u mogucnosti otvoriti nikako drugo otvoren je racun na fizicku osobu, a posto se novac uplacuje za djecu u sos selu, nije potrebno upisivati ime primatenja. nego samo svrha i broj racuna) Ako Bog da i budemo uspili u ovome i u narednim akcijama koje budu bile možemo organizirati i malenu udrugu koja bi pomagala i skupljala cvijeće te ga darovala...
Zagrebačka banka, broj žiro-računa 3114294293,
Na uplatnici napisati u svrhu: Cvijet za Ladimirevce
Naravno možete napisati i svoj nick na forumu da znamo tko nam se pridrzio i pomogao ukoliko zelite.
Ps. a prije uplate probajte razmisliti dali bi bilo moguce da i vi ujesto uplate sudjelujete u doniranju cvijeća i druzenju sa djecom u sadnji istoga...
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako netko bude donirao cvijeće iz Zagreba i uže okolice, ja imam gdje ih zbrinuti, a i organizirat ću da pošiljka donacije stigne do admina prije humanitarke. Ako bi se veća količina sakupljala trebalo bi mi se javiti jer do 10.05. tako da mogu pošiljku pripremiti za put već 15.5., a ostatak bi ili povezla sa sobom ili poslala 22.5.
Ako nekom zatreba na pp pošaljem broj mog moba da se sve konkretnije dogovorimo! |
|
Fifi
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 759 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja ću uplatit e-zabom,tamo traže sve podatke,ali pokušat ću ovako kako si napisao,javim dali mi je uspjelo. A ovo za udrugu je super ideja, podržavam i pridružujem se, |
|
domingo
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kažeš admine 23. ili 24. svibanj.....bit će krasno malo sudjelovati ako nađem prijevoz. A trebat ću i za cvijeće....pripremio bih koju gajbicu iz svog uzgoja.
A ti možeš nekako organizirati.....ili... |
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo upravo uplatila net bankingom,sa mog računa u hpb-banci
sa par klikova prebacila na račun u zg-banku nek se sve šareni od krasnog cvjeća piše da je plaćanje uspješno provedeno admine ti još provjeri |
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Admine, dali bi došlo u obzir oslikano kamenje, moja kćer
oslikava kamenje i jako je ukrasno za vrt, ako može, ona bi već sad počela oslikavati,tako da sve stignemo, samo nas zanima koliko je kučica,jer bi da baš svaka kuća tj. vrt dobije oslikani kamen, napiši mi broj tako da znamo bit će ti teško voziti još i to kamenje? |
|
BJELOVAR2005
Već proklijao Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam napravila mail i poslala ga svojim poznanicima i kolegama iz "žutog - KUKURIKU" - da ne reklamiram! haha...mozda se netko odobrovolji!...oni rado pomazu u raznim humanitarnim akcijama!...ja cu bas probati doci!
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Našlo bu se naravno novčeka za osmjehe! A možda i još nekaj- nikad se nezna!
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj put mogu pomoći samo novčekima i to bum napravila.
Svibanj mi je jako zauzet, jedan vikend sam krsna kuma, poslije toga sam na putu, a onda mi kćerka slavi rođendan (24.05.). Volim te male osmjehe, ali ništa osim financijske pomoći ovaj put ne mogu osigurati.... |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moze sve sta god moze pomoci...
fifi ima 14 kuca moze i 15 nek se nađe jedan kamen viska.... i nece biti problema za prijevoz kamenja...
|
|
Fifi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e super,bit će težak kombi |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mamože on to podnjeti...
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Počelo je počelo, raduje me dijeljenje sreće, ajmo družino obogatiti se dječjim osmjesima u Ladimirevcima... sad imamo novu cestu i od ZGB smo za 2,5 sola tamo, to stvarno više nije tlaka. Hej, Purgerice, Purgeri, dobrodošledojdekice i dobrodošlidojdeki, ma svi cvjetoljupci iz i oko metropole ...da vidimo predviđanja tko bi išao i tko vozi.
Vjerujte mi - taj se dan stostruko vrati, pođite i napunite si srca ljubavlju, pođite i razveselite djecu i sebe... dozvolite si upoznavanje iskrene ljubavi u ooooogromnoj količini, dođite vidjeti MAJKE, da, to im je posao ali po meni to je sve samo ne način zarađivanja novaca... to je u najvećem broju slučajeva puno veća ljubav no što smo mi biološke majke podarile svojoj djeci. Dođite se oplemeniti i klince i klinceze razveseliti.
Admine, može i jedna mala radionica tetica salvetica - pa znam nekaj mackati i bum se toga primila jer slonicu u staklani ne trebate...
|
|
Lilly Vanilly5
Nedavno posijan Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vozila bih, cvijece trenutno nemam no u auto stanu 3 osobe, a prtljaznik je mali jer imam rezervni kotac u gepeku :( jel vam to pomaze? |
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
btw bitno mi je znati dan malo unaprijed zbog tankanja goriva (plin, nemrem bilo gdje).
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hocemo subotu popodne ili bolje da to obavimo u nedjelju ujuto.
možda bolje ned. jer smo svi slobodni a do popodne smo svi kod kuce |
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |