moj mladi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 28> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 10:45 |
evo malo da vam pokažem svoj vrt, jer i ja rado posjećujem vaše vrtove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tako treba, Magnolija. Pogledati tuđe i pokazati svoje.
A ovo što si pokazala je lijepo, samo nastavi |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Dobro došla Magnolija, pakujac je presladak, kao malena plava ptica!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() evo da vas ne davim ovo je samo jedan mali dijelić, pa ću opet postaviti slika kad odmorite od mene |
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
.... krasno, nemogu vjerovati da su oni cvjetici dosli iz one vrecice....
Moja zelja ilitiga savjet, napisi ime cvijeca, jer nas ima puno koji neznamo imena, a ima i dosta podvrsta i
klimatskih i inih razlika pa je interesantno vidjeti kako ISTI cvjetici razlicito uspjevaju.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoću naravno da ću poslušati tvoj savjet, pisaću imena biljaka
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Početak odličan
![]() ![]() Pakujci su ti krasni
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Samo ti nas davi i dalje s takvim biljem i fotkama ti je to dopušteno
![]() |
|
![]() |
|
evo dodala sam nazive biljaka, hvala na posjeti mom vrtu i na pohvalama
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divno zaista svaka čast predivan vrt samo nastavi i dalje ja sam oduševljena !!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() dicentra bijela ![]() festuca ukrasna trava |
|
![]() |
|
![]() aubretia |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Sve je prelijepo magnolija.Sa nestrpljenjem čekam sljedeće slike ...
|
|
![]() |
|
hvala ti jasminaaa, pa baš nije kao kod tebe ali biće za koju godinu
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve je jako lijepo, imaš krasno cvijeće..samo stavljaj dalje slike da se divimo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 28> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |