kod Josipe u bascici |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Ožujak 2015 u 21:52 |
evo da pokusam sa ovom temom da sebe i vas podsjetim sto smo kada i kako radili u bascici....za pocetak nekoliko slicica pocetkom ovogodisnje sezone.....
pogled na samu bascicu... jagode i zumbuli cekaju frezanje i temeljito kopkanje,.. staklenik improvizirani za salatice i mladi luk...bolje funkcionira nego sto izgleda... mali rasadnik sa salatom,rikulom i korijanderom... a ovdje se hrane sjenice al nikako se nedaju uslikati...nisu se naselile ali redovno su tu... ovih dana dolazi frezanje i pocetak sijanja...napokon...u vc papir sam poljepila mrkvu,persun i ciklu...budem jos pastrnjaka malo a drugo sijem....vidimo se sa novinama....
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Bravo, Josipa! Raduje me nova povrtlarica i još jedan novi povrtnjak! Plastenik ti je super.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bascica ceka frezanje sutra,danas smo okopali jagode,polako pripremamo novine za sve...kupljen krompir i sjeme evo ide polako....komposter se pomalo napunio napravili smo ga ima 10tak dana..
krumpir marabel 2 kg sasvim nam je dovoljno nesto sjemena sto nije ostalo od prosle sezone |
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
salata vec puzevi operiraraju...idu pod hitno na pivsku dijetu....
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jos mi nije basca pofrezana pa sam danas malo samo opkopala vocke i presadila rukolu u veci staklenik...uz rubove preasovila i pripremila za sijanje ljekovitog bilja...potjerala me kisa i jedino nisam slikala...sjeme je pripremljeno i ceka ceka ...vjerovatno cemo nakoh uskrsa sve stavljati...
iako sam jako nestrpljava moram cekati...
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
budi se bascica i vocke a jos nista nismo uspjeli posaditi...nema freze----
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kajsija
jabuka |
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prije i sada.. tihomir i ja smo mudrovali kako ograditi bascicu od snupa...jedino sto smo imali na raspolaganju jeste ova mreza i ideja je sinula...on je ukopao drvene jace stupce od paleta,rasjekli smo mrezu na tri dijela i povezali sve sa zicom...sve je privremeno dok se neuzme prava zica i ne ogradi za trajno...bitno je samo da snup dog neide preko zasadjenoga jer ove godine nece biti samo bascica nego ce biti i ljekovitih trava a njima zaista nije pseca dlaka potrebna...staze od betona se trebaju samo jos popuniti sljunkom i dobit ce konacan izgled...prosli tjedan je posadjen samo krumpir a ovaj cemo sve sto ide.... |
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rajcice su lijepo nikle a i feferoni idu...papriku cemo morati kupiti... |
|
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Bravo, draga moja!
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ide pomalo...no,jos nije izfrezano...jucer pa danas i tako danima....ograda je improvizirana cekamo kune da se zica postavi...uskoro....
|
|
|
|
arčik
Odrastao grm Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je sve proslogodisnje...a jucer napokon izfrezano pa se danas spremam barem nesto zadijati...
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krompir je niknuo...ne sve ali ide... a jucer sam posijala sto se dalo posijati... |
|
|
|
bugicaza5
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super , lijepo si pripremila povrtnjak, a na biljkicama je samo da narastu i popune ga.
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam dodala uz jagode i cvijeca...nisam mogla odoliti...sve mislim previse sam nece se moci hodati...al toliko mi je malo da sam spremna na prstima ici....
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vockice se polako formiraju...neke je mraz opekao al nije strasno...u dobrom su stanju sad samo malo usmjeriti grane... jagode a ja nemogu vise hodati za tom svojom gazdaricom...meni je to previse.... komisija planira u utorak izvedbu ograde...hitno... |
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |