Svaštara u Istri |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Korisnik | |
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 20:41 |
Prošlu nedjelju sam bila u Rapcu sa MM.Bilo jwe predivno vrijeme i dugo smo šetali a kasnije završili na finom ručku i navečer doma.Bilo je pravo zubato sunce i bez obzira na krasne prizore bilo je hladno.Nakon dva i pol hodanja jedva smo čekali da dođemo u auto koji je bio na suncu.Evo par zgodnih slikica.
![]() ![]() ![]() jedna krasna mimoza |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PRedivne slike samo sto srcu tesko je nakon gledanja...
Ja bi sada na more....
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Mikice što nam činiš!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mikice bravo, ima kod nas u Primorju , Istri i na ostocima toliko lijepih mjesta da ih treba pokazati i da i mi i svi ostali uživamo u njima. Inače obožavam Istru i svi moji izleti nekako su u Istri.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Slijedeći izlet sam mislila napraviti u Bašku,sada po zimi kada nijegužva i na Vrbnik.Ako MM bude htio i bude lijepo vrijeme idemo u nedjelju!
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Ima još putopisaca! Bravo! Jedva čekam još putopisnih slikica!
![]() |
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
![]() ![]() ![]() Maslina stara preko 1500g
![]() Stope dinosaurusa
![]() ![]() ![]() ![]() I na kraju, najveće zadovoljstvo, vožnja biciklama.
Zadnji put sam se vozila prije 20tak godina, i baš je bilo super.
![]() Cijena Brijuna je 75kn, tako da je super za jedan izlet.
|
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
Izgleda mi sa slika da se nije puno promjenilo od kada sam bila prije .......ajoj neznam ni sama, preko dvadeset.....godina, ali je lijepo podsjetiti se
pozzzzzz
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Divno! Oduvijek mi je želja posjetiti Brijune!
![]() |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
prekrasne slikice, bila sam na brijunima u 8. razredu osnovne, bilo je prekrasno
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
slikice su super, nisam nikad posjetila Brijune, a baš bi bilo lijepo otići malo tamo
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Super slike, bila sam tamo pred par godina, izgleda mi isto...Baš se je lijepo podsjetiti...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super, baš si nas dobro podsjetila da bi trebalo ponovi obići Brijune - prekrasno je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Baš je divno ovako putem nečijih slika otputovati na zanimljiva mjesta.Bravo cure! |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Naši Brijuni su zakon. Svi koji niste bili iskoristite vikend i pravac - Istra! Ispalit će vam se!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Slike super, podsjetila si me na tu ljepotu, koji sam doživjela za vrijeme moga maturalnog putovanja!!!
![]() |
|
![]() |
|
hakuro ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 57 |
Brijuni su fakat za pogledat bila sam sa suprugom već dva puta i stvarno se isplati otići i vidjet a vidi se i po slikama sva ljepota |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Svaka čast bubice! Baš si me razveselila sa ovim ljepotama!
![]() |
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
odlično
![]() bila sam jednom davno na Brijunima bilo mi je prekrasno vidiš valjalo bi to ponoviti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |