dadinicino dvorište |
Odgovori | Stranica 123 139> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 22:13 |
Šetajući po vašim vrtovima poželjela sam i ja imati nešto slično. Moj vrt tek nastaje pa je u usporedbi s vašima tek siroče. Svi vaši komentari, savjeti,kritike... sve je
dobrodošlo. Pa da vam pokažem od čega počinjem. Terasa Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa tu već ima svašta lijepoga
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
By dpodor12 at 2012-05-07 Bakine viseće košarice su postale žardinjere Uploaded with ImageShack.us a evo par slika gredice u nastajanju Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/9366/06052012087.th.jpg" /></a>images/805/06052012086.jpg/][IMG]http://img805.imageshack.us/img805/3879/06052012086.th.jpg" />[/URL]
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upsić, malo sam pobrkala slike. Oprostite, ovo radim prvi put.
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana, hvala na posjeti i komplimentu. Ti si mi prvi gost!
|
|
anđelkad
Trajnica Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne brini draga ima nas još početnika a u tvom vrtu ima lipi primjeraka,bit će zgodno pratiti nastajanje jednog prilipog vrta
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja treći gost! Dobro nam došla!
Ovaj tvoj vrt i nije baš tak siroče! Imaš krasne perunike, a vidim i dosta drugog cvijeća. Što ti je ono crveno što se ne da povećati - božur? Tako bih ga rado pogledala izbliza. Kad uploadaš slike na ImageShack odaberi veličinu 800*600 ili 640*480, pa kad ti pokaže kodove, kopiraj onaj za forum i zalijepi ga u poruku tamo gdje želiš da ti bude slika. Pogledaj u "Preview Post" kako to izgleda i ako si zadovoljna, pošalji na forum. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla i dugo se družila s nama
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dadinica, dobro nam dosla. Svi mi jos uvijek ucimo, uvijek ima nesto novo u svijetu biljaka, toga nikad ne uzmanjka.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe biljke kod tebe u dvorištu dobro došla na CIF
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala drage moje i dobrodošle! Je Andina, ono je božur, praunuk bakinog, jedva preživio najezdu žaba. A što se slika tiče... ja mislila da to jest 680*480, bar smo tako ukucali format onom malom nadničaru na žabici... izgleda da nije dobro razumio, a ja se ne kužim...
|
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super svaka pohvala !!!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cvjetićljubac!
Možda ovo i nije pravo mjesto za to, ali htjela bih podijeliti s vama recept za prelijep vrt koji mi je upravo poslala mama. Uzmi veću mjericu (najbolje kantu): 4 mjere dobre volje 4 mjere truda 2 mjere bolnih leđa 2 mjere molitve da sve uspije 1 mjera suza kad ne uspije 1 mjera živciranja zbog beštija 1 mjera psovki zbog grešaka 2 mjere popravljanja istih 10 mjera ljubavi za cvijeće 5 mjera želje za imati ga još više a sve ostalo možeš kupiti u sjemenarnama i vrtlarijama. Uzmi veću mjericu (najbolje kantu) |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno dobar recept, sve je obuhvaćeno
Lijepe imaš biljke dadinica, samo daj stavi malo veće slike da ne moramo kliknuti na svaku. Ima nas tu i malo slabovidnijih gospođa
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima tvoja mama pravi recept za najljepši vrt!! Samo ga se drži a količine možeš povečavati ili smanjivati prema trenutnoj inspiraciji !!!
Dobronam došla draga cvjetna prijateljice!! A to da si početnik, nema druge, svi smo mi svake godine isto početnici, ma kakv god vrt imali i ma kako ga dugo uređivali !! I uvijek naletiš na neku biljku radi koje se osječaš kao zbilja totalni početnik !! I kada mislit to je to, neću više, opet se neki mali picmoljak potrudi da ti zarobi srce, i ti si opet na početku, i tako svako malo, i onda se upitaš, šta je to meni trebalo !! Ali. nažalost onda je prekasno, vrt je prepun biljaka, uspomena koje su ti najdraže na svijetu, a najljepše se sjetit svojih početaka !! I na kraju, nemožeš izdvojiti najdražu jer sve ti to postanu !! Lijepi pozdrav iz Međimurja |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
recept je originalan, dobro nam došla. |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Horti, Free, Lorica - hvala na dobrodošlici i na podršci.
|
|
Odgovori | Stranica 123 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |