Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 226> |
Korisnik | ||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ima da se sve šareni na proljeće od novih tulipančića
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
--- da znaš da bi Triša ali mi se nekako sad ne da izlaziti iz kuće -evo letim ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
hej jel se u kući tulipani sade
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Ma posadila sam ih bolan i sad odmaram
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
.. Evo malo samo da osviježim temu sa starijim slikama ----nekako mi moje ruže zapnu za oko malo češće pa da ih malo ponovim jer mi se jako sviđaju
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
I evo malo grčki olijander koji sam nosala po kući kao luda da ga smijestim da bi cvijetao-i sad se nalazi na prozoru i još uvijek cvjeta ali slika je od prije-pa ću ponoviti slike cvijetanja samo dok se sve otvore cvijetić
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
I evo palergonije koje bi voljela ponovo da imam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() -Da napomenem ovo su plodovi uzreli od --Kinder jaja---- i sada su već izrezani i sjemenke osušene,a ima ih za zainteresovane..... ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
niho,cvjeće ti je predivno!
|
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Krasan ti je grčki oleander, i ja sam svoj smjestila na prozorsku dasku....sad još samo čekam one bijele mušice koje ga zimi napadaju
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma da znaš kod mene nisu nikakve bijele mušice moga obladale već žute -sitne neke bajice sve jedna na drugoj . Juče sam ih očistila sve i jednu a danas gledam već opet ih ima ne znam ni otkud jer sam sijedila i sve listiće jedan po jedan brisala
![]() |
||
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Niho i ja bih takvu pelargoniju..... krasna je.
|
||
![]() |
||
|
E kad će doći vrijeme za njih -na ovu sam slučajno naletila--
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
.. Rose hvala najljepša a de mi reci imaš li sad išta od ruža-tebi nema već doći meni da dobiješ ponovni paket ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Grčki oleander je super!
|
||
![]() |
||
|
----------- Hvala Željka ali evo sijedim za komp. i njega posmatram jer mu se uvijek pojave neke žute mušice i moram ga uvijek čistiti -----Koja napast -to još nisam vidjela ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Anaida i jesen ima svoji čari sa cvijećem i ona je prekrasna ---a možda i meni napada neke crveni pauk
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
|
p.s. vidim da ti nedostaje toplije vrijeme, cvijeće ti je baš lijepo - posebno roza/pink ruža!
|
||
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
||
![]() |
||
|
Da ti iskreno kažem šta god sam ja pokušala vraćaju se ----ali zato sad opet kad primijetim ja uzmem 1 spužvicu i sklanjam ih-druge nema
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |