Djelo mojih ruku - by djibril |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bravo bas ti je sve lijepo a travnjak t se fino popunio i ozelenio svaka cast ....pozdrav i samo tako nastavi ovo krece ka dobrom putu svidja mi se raspored svega ... :)
ti si isti ko i ja dok sam iso u skolu do prolse godine cim dodjem odma u vrt sad s posla pa u vrt i do pol 10 dns osto vrijedni momci nema sta drzim fige ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno Djibril
![]() |
|
![]() |
|
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
Hvala svima na lijepim riječima!
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
svaka cast ;)ja jedva cekam da sve to skupa poraste i rasiri se
![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Jako "muški"
![]() pozdrav |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Bas krasno!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrt je jako zanimljiv i poseban, a pogled sa balkona spektakularan.
|
|
![]() |
|
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
I nekoliko zanimljivih slika detalja...
|
![]() |
|
Nekoliko zanimljivih slika pogleda na vrt...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Možda će mi se albizia julibrissin ipak primiti. Našli smo jedan mali pup pri dnu stabla...
![]() ![]() Moj ružičnjak... ![]() Jedna sa mačkom u kamenjaru... ![]() Cvijeće je zasađeno još malo gušće u ovom redu... ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na lijepim riječima...
![]() Da ne pišem svakome posebno... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vrt ti je za svaku pohvalu,uredan,divan
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepo osmišljeno uređenje vrta, već sad je lijepo, a kad se sve razraste i kamenjar kad se razbuja, i mi ćemo u konačnici vidjeti tvoje zamisli....prekrasno |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
predivno uređen vrt......svaka čast....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uh, koliko prostora, koja lijepa ravnica! prekrasne panorame!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
@ mali kaktus
Puno hvala! ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe panoramske slike dvorišta
![]() |
|
![]() |
|
I još nekoliko slika vrta...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Moja Milunka...
![]() ![]() Veliki kesten. Bude odličan hlad od njega... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |