Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
------- Pa jesu Lora zavidni krivo im što nije njihova ovako lijepa-pogotovo korijenko.i Otok ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Veselo svratim ovamo jer tu je uvijek veselo............ |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
...Niho pored toga sto imas kokica,imas i prekrasnog cvijeca,i i stvarno imas veliko srce.. ![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Ajmeeeeeeeeeeee kokice!! Pa sta ih nisi nekidan radila kad san bila..jo jesi neka!! A da znas koliko ih volin... aj aj bice san ti ionako svega pojela pa racunala ti da ti nesto i ostane!!
Nego, salu na stranu, stvarno su ti ruze osobito predivne, znas da je mene ona zuta bas bacila u nesvjest!! Jo kako bi to carstvo opet isla vidit uzivo, stvarno je puuuuuno lipsi i bolji dojam kad sve mozes opipat.. ukljucujuci i TM!!! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa nije bila dosta jedna slika ovog " kukuruza", nego ste je morali ponoviti, sad ću ja ko naš predsjednik - strah me ako otvorim paštetu, vidjeti ću Nihu......
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() Stvarno imaš zadivljujuću kolekciju cvijeća.Ne znam šta izdvojiti a da popis stane na jednu stranicu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
e jeli stvarno kakve budu te kokice nisam znala da te ovde uspijevaju
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --Kako mi je žao ali tako je kod mene stiže zima... |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Joj, draga Niho, kako žalostan pogled na tvoj lijepi vrt. Ali, zato je sve najljepše i vrijedno smješteno na sigurno, zar ne Niho?
Veselimo se, čekajući proljeće danima koji su pred nama, ne smijemo biti tužni, priroda je neumoljiva, mora proći i to razdoblje jutarnjih magli i mrazeva, niskih temperatura i snijega, pa da nam se zemlja pripremi za radostan doček proljeća.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() . ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš mi je žao tvojih biljkica..ali vjerovatno si većinu pospremila..ja sam sve sklonila još prošli tjedan jer je grozno zima..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Eto, priroda je jača od nas i ima svoje zakone
Negdje si me pitala za ime neke biljke koju sam ti dala. Nisam sigurna na šta misliš - možda na onu koja se zove echeveria (pogledaj malo jel to ta) |
|
![]() |
|
![]() - Evo da ipak prikažem u slici kako sam smjestila i ušuškala svoje biljkice za zimovanje iako ih još nisam sve rasporedila ali napredujem...pa da pokažem par slikica i ovog gnijezda kaktusa i sukulenata,a nađe se i poneka kućna biljka kako nebi kad je tu sama rala i opstala... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |