Djelo mojih ruku - by djibril |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Korisnik | ||
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Cvijeće je u svoj redak još gušće posađeno...
![]() Jedan pogled na vrt... ![]() I da ne kažete da nemam nimalo cvijeća... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
ovo je fantastično kod tebeeeeeeeeeee
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
|
ajme kakva lijepa boja ove pelargonije
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
I ja bacila pogled na vrt i oduševilo me viđeno - bravo!
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ti imaš i prave starinske muškatle
![]() |
||
![]() |
||
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
|
Hvala svima još jednom. Drago mi je da vam se sviđa...
O cvijeću se najviše brine mama. Ja sam više za drveće, uređenje svega i fizički rad. ![]() Evo još nekoliko slika pogleda na vrt... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Pampas trava...
![]() ![]() Crvenolisni javor... ![]() I još neki radovi se polako odvijaju... ![]() |
||
![]() |
||
|
Evo i još nekoliko "umjetničkih" fotografija iz mog vrta...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
divno i uredno
![]() |
||
![]() |
||
|
Nije me bilo neko vrijeme, pa da ubacim neke slike slikane ovaj vikend...
Jedna po mraku... ![]() ![]() Redak sa cvijećem koje se razbujalo... ![]() ![]() I slike cvijeća izbliza... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Desna strana moga dvorišta (živica je ošišana i ovaj vikend i odmah djeluje svježije
![]() ![]() ![]() I kamenjar na toj strani ispred kuće... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
I par biljčica iz kamenjara...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Još nekoliko slika iz vrta...
Ovaj dio je poravnat i sad čekam da trava izraste... ![]() Slika gdje se vidi većina lijeve strane dvorišta... ![]() |
||
![]() |
||
|
Crvenolisni javor, salix integra hakuro nishiki, čempres i pampas trava...
![]() Trava je bila narasla oko cigli što su poslagane oko drveća. Pa sam to sve sredio. Crvenolisni javor... ![]() Salix integra hakuro nishiki i živica u pozadini... ![]() |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Vrt je sve ljepši! A blago tvojoj mami i meni bi trebao netko za fizički rad!
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
|
Hehehehe... Hvala na lijepim riječima. Drago mi je da vam se sviđa. |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Da je tvoj vrt zgrada rekla bih moderna arhitektura.Jer je zacrtan baš onako moderno, neobično...trava, krugovi... a biljke u njima dobro odabrane. I za cvijeće posebni dijelovi... Vrlo lijepo
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
Uz toliko vrtova na forumu, nije ni čudo da mi je tvoj "promaknuo".
A kod tebe... divota! Odlično si osmislio svoje dvorište, još bolje svoje zamisli sproveo u djelo. I drago mi je što sam našla još jednog krugomanijaka kao što sam ja i još neki na ovom forumu. ![]() Uglavnom, sve pohvale za djelo tvojih ruku! I, da, blago tvojoj mami s tako sposobnim i vrijednim djetetom! |
||
![]() |
||
|
Hvala vam na lijepim riječima... :) Taj vrt se ipak počeo sređivati nešto sitno jesenas. A većina toga je napravljena ovog proljeća. Tako da je dosta mlad i ima puno vremena i prostora za napredak. Imam još nekakvih planova koje mislim raditi, a nadam se da ću i to ostvariti... Hvala još jednom na komplimentima... :) |
||
![]() |
||
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
|
Djibril imaš stvarno lijep vrt.Vidi se da je uloženo puno truda.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |