Jedan mali vrt u Veterniku |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidi se ta urednost, čistoća, njegovanost, zdravlje biljaka i potpuni sklad sa sredinom u kojoj biljkice žive! iskrene čsestitke, još jednom
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cofi ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 29 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 40 |
Cao e ovako, osnovali smo ga oko 2006. godine i, kao sto se vidi vrt je jos uvek mlad, ali stalno nesto novo ubacujemo.Osmislili smo sve sami i isto tako realizovali, fontana, mostic,livenje behaton ploca i postavljanje istih...Uzivamo u njegovom odrzavanju brat i ja, biljke smo nabavljali uglavnom po rasadnicima, dobijali od prijatelja, menjali...
I naravno nezamenljiv je osecaj ispunjenosti kada se pokosi trava i sredi vrt, pa se uvece sedne za trscaru pod svetlom kandelabara i uz zubor fontane ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Predivnoo, bravo, bravo, bravo, jako mi se sviđa sve!!! A posebno čempresi i zidići u kojima rastu, prekrasni su!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pravi osmišljen i dizajniran vrt, prekrasno. Čije je ovo djelo? Molim te nemoj mi reći kao moj rođak da su mu uređivali iz firme koja održava gradske parkove . Ako nije to i za nas ostale ima nade.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pozdrav i dobro nam došao/la! Stvarno sam uživala u slikama
![]() |
|
![]() |
|
Cofi ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 29 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 40 |
Evo i slika naseg malog vrta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzivajte ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |