Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 11:28
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Niho ruže su ti WOOW, pogotovo žute Thumbs%20Up

Za loniceru sigurno znam da nije iz vrta od komšije Wink pošto ta i kod mene raste, jedva čekam da mi tako divno procvate ko kod tebe.... Hug

Ako ti je vrijeme grozno neka ti barem bude ovako...... smile92
- na proljeće će i tvoja da cvijeta. A neka komšija sine bar imam slikati gdje cvijećeLOLLOLLOLLOL- Vrijeme je sad baš fuj . Ali evo fol malo otoplila a aja u kući nesmijem izaći -hladno -a kod mene je uvijek u mojoj kući puno ljubavi .smile81 Vidi se po meni  uvijek vesela
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:59
da slažem se toplina tvog doma je sigurno uzrok tvog raspoloženja
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:02
Niho, ne znam za što bih se odlučila???

Ruže su ti fantazija, a dalije...zar ti još uvijek cvjetaju???

Moje su bile prekrasne, ali već odavno ne cvjetaju pa sam ih maknula...Disapprove
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:07
ruže i dalije.... predivno!smile71
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:22
Originalno poslano od člana inaja inaja napisao:

da slažem se toplina tvog doma je sigurno uzrok tvog raspoloženja
-

------------ Da inaja  to je tako . Ako si retan u familiji nije bitno šta se dešava oko tebe---- sa ljubavi i pažnjom i slogom sve se prepreke premoste ali ja ih hvala bogu nemam -jako sam sretna sa svimasmile81 Poslije familije svoju ljubav sam dala cvijeću i ne odustajemTongue
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:41
a posle cvijeća nama svima ma ti si srce
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:50
Cvijeće ti je i dalje prekrasno..ruže su jako lijepe
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 15:37
Niho, i moje su dalije stradale od vjetra! Vidjela sam jučer na Tv da je u Sarajevu snijeg i baš sam pomislila kako li je kod tebe!??
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 17:13
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Niho, i moje su dalije stradale od vjetra! Vidjela sam jučer na Tv da je u Sarajevu snijeg i baš sam pomislila kako li je kod tebe!??

............ Ej ma bude i smiješno sve nesta za sekund. Ovo se sve može nadoknaditi ali moji kaktusi su za tren uletijeli u kućuLOLLOLLOL
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 17:50

Niho lijepe su ruže, vince, dalije....

ali one žute krupne su fantazija!ClapClapClap

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 18:00
Niho pa kod tebe je rascvjetano kao u Dalmaciji, baš mi je žao što to morate spremati, vidiš sad koliko je meni lakše, samo posadim i godimana stoji i raste, a ja samo zalijem i poštucam. Bravo Niho, cvijeće je prekrasno i bit će opet. Clap
život je more
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 19:21
Niho sve se cvijeće može opet posaditi,ali samo ti dobro pazi na one svoje lijepe kaktusiće,a na cikasicu pogotovo!Prekrasna ti je, ovim tempom moja će biti tolika za recimo 10 godina!!!smile71
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 22:15
Originalno poslano od člana inaja inaja napisao:

a posle cvijeća nama svima ma ti si srce

-------------------- Eto zacrvenila sam se ...EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed---hvala Inaja
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 08:00
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

Cvijeće ti je sve redom krasno, no ja sam došla na tvoju temu samo da ti pokažem smile52da znaš da mislim na tebe i da nema više suza smile78
- A srce moje zlatno  neka si navratila i  drago mi je što se bar redovno čujem sa tobom-i nema suza niko nije vrijedan toga TongueTongue
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 19:39
Ajde Niho danas nisi stavila niti jednu sliku od cikasice daj da vidimo dali ti je na stolu ili gdje,pokaži nam di si je smjestila!!!smile184
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 20:06
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

Ajde Niho danas nisi stavila niti jednu sliku od cikasice daj da vidimo dali ti je na stolu ili gdje,pokaži nam di si je smjestila!!!smile184
--------- E unijel sam sve svoje kaktuse -sutra svo cvijeće ču završiti i više ništa nema od cvijetića --a vidjećeš ti moju Misicu sutra kako joj je lijepo .moram je ponovo slikati šteta je ne pokazati -----smile96i pošalji meni svoju ako ti neće vidjećeš kako moja raste već 2 lista pustilaLOLLOLLOLLOLsmile102
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 20:08
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Niho pa kod tebe je rascvjetano kao u Dalmaciji, baš mi je žao što to morate spremati, vidiš sad koliko je meni lakše, samo posadim i godimana stoji i raste, a ja samo zalijem i poštucam. Bravo Niho, cvijeće je prekrasno i bit će opet. Clap

------ E pa da znaš da te čekam pa ćeš ti meni dati savijete pa ću i ja tako ko i ti uživatismile117-samo ja ću se skijati LOLLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 20:09
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Niho, ne znam za što bih se odlučila???

Ruže su ti fantazija, a dalije...zar ti još uvijek cvjetaju???

Moje su bile prekrasne, ali već odavno ne cvjetaju pa sam ih maknula...Disapprove

----------- E sutra slikam svoje dalije kako ih siječem ali moram zima je -gotovoLOLLOLLOL
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 20:13
Ruuuužice su preeekrasne (malo pjevam kak sam ostala opčinjena njimaBig%20smile)
Baš šteta za hladnoću, moja bugica je jš vani, ali sutra ide na toplo...i kod mene bu uskoro mrazCry

A inače, stigla mi kuverta danas....Niho   smile72!!!! smile79
Stvarno si me razveselila raznolikim sjemenjem, baš lijepo iznenađenje smile198  Ajd sad, nema više odgađanja, šalji popis na pp Big%20smile
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 21:03
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Ruuuužice su preeekrasne (malo pjevam kak sam ostala opčinjena njimaBig%20smile)
Baš šteta za hladnoću, moja bugica je jš vani, ali sutra ide na toplo...i kod mene bu uskoro mrazCry

A inače, stigla mi kuverta danas....Niho   smile72!!!! smile79
Stvarno si me razveselila raznolikim sjemenjem, baš lijepo iznenađenje smile198  Ajd sad, nema više odgađanja, šalji popis na pp Big%20smile
- Ma svaka čast  baš sam sretna treba da se zahvalimo sad Tweety što nam je učinila uslugu. ja mislim da ćeš biti zadovoljna . Što ti ne treba proslijeđivaj-ali stvarno sam ti poslala  svega .LOLLOLLOL-i ako šta još želiš javi se Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7677787980 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.