Moja kuća - moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slavoniju, ostavljam Slavoncima. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a bice slika iz Slavonije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Nema....... ![]() ![]() ![]() ![]() Cvijeća ima, slika ima, ali nema se vremena..... Kad dođe zima i bude vremen na bacanje biti će i slikica... šala mala, nema slika ovje, ali biti će ih uskoro samo da prođe GO, sada još idem do Slavonije i onda ću vam dati malo slikica kad se vratim. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja svratila da vidim ima li novih slika.Ono sto sam dosad videla super je.
|
|
![]() |
|
Kaća hvala na pohvalama, a što se imana tiće uopće nije bitno, samo ti nastavi dalje po starom, mene to ne smeta, bitno je da cvijeće raste i uljepšava okolinu. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
teaK sve pohvale tvome cvijecu.ispricavan se sto sam uzela skoro identican naziv za moju temu,stvarno nije bilo namjerno.smotana sam ko sajla,koliko san mozgala o naslovu,a uopce nisan pogledala ima li takav vec.mogu li ja promijeniti naslov,da vas ne buni?jos jednom cvijece ti prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tako je , čekamo slike....
Sada si odmorna pa izvoli- stavi slike!!!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,sad si se odmorila od odmora pa je vrijeme da nam konačno uslikaš malo svoje dvrište.Da vidimo kako je kad nema građevinskog materijala po dvorištu
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma tko tzi nebi vjerovao, taj ne zaslužuje biti član ovog foruma.
Malo me zbunjuje tvoj mali raj i - još je naša nova članica uzela to zgodno ime, pa sam prvi čas bila malo zbunjena, ali sada vidim da se raj šiti brzinom cvjetlosti - mislim na cvjetni raj naravno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
ma ja ti to stalno pričam, a nitko mi ne vjeruje.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tea nisi nam rekla da živiš u carstvu???!!!
Ma baš ti
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
TeaK - bravo za tvoj slatki dom prepun cvijeća. Imaš puno lijepih detalja! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, hvala, ali stvarno ne moraš zeleniti, polako i ti češ jednom sakupiti toliko... nisam niti ja svoje sakupila u 5 dana...
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
četvrtak???? |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Da, sa dadom tak pristojno... a kako se to sa mnom razgovara??? Vidim ja da bu netko uskoro kavu za kaznu platio!!! ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Dada na lijepim riječima.
ANDREA ja bum tebe stukla ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Sad sam stvarno u depresiji kao Mrtvo more...koliko cvijeća...ma ja sam pravi amater. Čestitam! Predivno cvijeće!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Nikad nisam vikala, ali sada moram!!! ![]() ![]() ![]() JELI TI SAD JASNO ZAŠTO SAM SE NE SAMO JA PITALA, KUDA POSPREMAŠ TOLIKO CVIJEĆE???? Posebno, kad sam saznala i hobi TM!!! ![]() |
|
![]() |
|
Moja baka je imala pune balkone cvijeća, prozore prepune, a o vrtu da ne pričam, a ja sam odrasla u blizini šume sa velikom livadom i jednostavno to je moj raj. U školu sam išla u Zagreb i tamo sam ostala raditi, ali ljudi moji u stanu sam izdržala cijela 4 mjeseca i to mi je bilo kao vječnost. Mislim da sam se ponovno probudila kad sam došla u Petrinju i ovaj zeleni raj.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |