SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 61> |
Korisnik | |||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Moj sin je vaga ...16.10. ![]() Dan od mame ..mjesec od tate ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
a MM i ja smo vodenjaci, ja 12-og a on 15-og... |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
fali vam nekaj izmedju 14.2. npr :)
|
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Evo mog prvog Step 1&2 rada, uhhh koliko sam strahovala, ma ispalo je super, čak sam mislila da će pukotine biti jaće, ispalo je suuuper
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
baš je super...sviđa mi je što je tako nježno ispucalo
![]() |
|||
![]() |
|||
||
pa iskreno i mene je začudilo, s obzirom da nisam našla sottile kupila sam medium i ispalo je bolje nego što sam očekivala, jedino me strah što će se dogoditi preko noći, da se ne stvore krateri po slici ![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
...a ja 16. ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ma super ti je ispalo.....makni sliku od izvora topline ( radijatora ) da nebi nastale " strije " ![]() ![]() Btw, istu tavu sliku sam i ja rdila jesenas za HandMade Festival u Puli....kaj su ti vodenjaci ![]() |
|||
![]() |
|||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
||
sami vodenjaci kaj ja zapocinjem s drugom dekadom pa se vi nadovezete :) odbrojavam sitno do mog 3.2. :)
sunceri, jako jako lijepa slika. imas salveticu viska, pol mi dosta ako nemas cijelu ;) |
|||
![]() |
|||
||
ha ha,lude babe, totalno ste me zbunile pa sam zaboravila staviti porporinu...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Kaj si ti 03.? Dobro da si rekla...a ja zabrijala da si 07. ![]() |
|||
![]() |
|||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
||
ma predobro ti je uspjelo!!!!! sam ti rekla da ne brineš!!! mislim da ćeš ova put sigurno dobit i pohvale okoline....
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
sunceri, jesi ti to zbog ovih tupilana panicarila ???? alo zeno pa super su ispali kaj panicaris.
|
|||
![]() |
|||
||
Grrrrrrrrrrrrrr, sad tek vidim koliko su jake, porporina mi je zeznula stvar...nema nazad, meni je i tako lijepo
sad ćete vidjeti sve što sam jučer slikala... ![]() ![]() moja radna soba..naravno po potrebi se širim gdje god treba ![]() ovo mi je Filipko pomogao, i isprika što sam jučer nestala na pol razgovora, išli smo sa njim na hitnu, sve je ok, jaki laringitis, skoro mi se dijete ugušilo u snu ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ma draga ne paničarim, kako je ispalo dobit će, više sam se bojala prvog puta i neznanja nego what iff... dobro je ispalo a i dobit će dva poklopna, imala sam jedan u rezervi ako ovo ne uspije. |
|||
![]() |
|||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
||
jako ti je lijepo ispao, e a ja neznakuša šta je porporina?
|
|||
![]() |
|||
||
ma ne sekiraj se, pa ni ja nisam znala sve dok mi nije zatrebalo...to ti je fini prah u više boja, ovaj je zlatan, koji se stavlja u pukotine stepova...vidjet ćeš ako pomno promotriš prvu sliku tulipana i trugu, onaj veći kadar.
|
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Ne kužim se ja u tu tehniku, ali ispalo je super, mama će sigurno biti zadovoljna
|
|||
![]() |
|||
||
hvala ti otočiću, bitno je da su komentari nasoh cura dobri...
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |