Jedan mali vrt u Veterniku |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 8> |
Korisnik | |
Cofi ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 29 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drugari hvala jos jednom na ovim prelepim komentarima i recima
![]() Radovi su jos u toku slike kad bude gotovo pozzz iz Veternika ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma vidim ja da me mami da uskočim u ekran
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Cofi ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 29 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 40 |
@Smrcko nije hotel
![]() ![]() Mi nastavljamo dalje sa radovima, slike postavljam cim budu gotovi radovi pozzz !!! |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A evo i par slika kako vrt izgleda uvece pod svetlom gandelabera
![]() A mi nastavljamo dalje sa radovima, na redu je da se renovira ulazna ograda da se sredi mala bastica, cesma da se izida od kamena i stare cigle, a dok sve to budemo radili smisljacemo planove za dalje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odrzavanje i zalivanje svaki dan ![]() I naravno pozdravljamo sve nase prijatelje sa foruma ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan vrt, sve u stilu detalji, boje, cvijeće...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Fontana slike pre neko vece dok smo sedeli u
letnjikovcu zubor vode,ribice,zabice heeheh salim se nema zabica, a bilo je malo i komaraca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala puno baka
![]() ![]() Jos jednom se zahvaljujemo svima na lepim recima ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno ste sve uredili i iskombinirali, detalji su super
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa nemam riječi! Sreća da je vrt dospio na prvu stranu jer bi svi mi koji smo se kasnije uključili bili osiromašeni za jedan prelijepi ugođaj!
Tako nešto! Dečki čestitam. Jeste vrijedni ali i imate ideja. Naročito vrijedi što smo vidjeli kako je to sve izgledalo prije!
![]() Prekrasan vrt a ljubimci!
![]() Ima jedan dečec Magister Vitae kod kojeg su sad radovi po kući, oko kuće i od vrta još samo ideje. Moram ga upozoriti da obvezno svrati u tvoj vrt!Još jednom
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
@smrcko hvala, da aplikacuje od stiropora mogu da se rade razni oblici, jednostavno je a lepo izgleda...
@dada28 hvala puno ![]() I Back ima novi sredjen box sve da bude u istom tonu naravno boja sve govori ![]() ![]() ![]() I on sad uziva u svom box-u ijako provodi jako malo vremena u njemu, posto je stalno sa nama pomaze nam dok radimo ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Zimska idila je krasna, ali ipak mi je, kao ljubiteljici cvijeća, ljepša ova rascvjetana varijanta. Ona ideja s crijepom je super...to još nikad nisam vidjela.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Taj stiropor sam vidjela u Njemačkoj koriste ga da bi unutar kuće dobili izgled kao da su postavljene drvene grede, ma fenomenalna stvar
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prekrasne boje i sve lijepo iskombinirano.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jeste odlicna je ideja.Ima malo vise posla da se sredi stari crep, uglavnom je prljav i ima dosta mahovine, mora da se obrusi da se skine 1-2mm gornji sloj da bi dobio lep izgled jos kad se izlakira
![]() Aplikacuje oko prozora radili smo od stiropora-stirodura mrezica, ugaona lajsna da se ojacaju ivice, lepak i posle gletovanje lepo izgleda i jednostavno je da se uradi ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
cofi pa vi ste enciklopedija ideja! ovo sa biber crijepom je super,a vrt me ostavio bez riječi
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kucu smo malo sredili, posto je kuca jako stara koristili smo biber crep I ciglu za detalje.Postavili smo umesto zastitnog lima koji ide na prozor biber crep i jako lepo izgleda, temelj od kuce je oblozen sa ciglom i naravno sve izlakirali.
Za kucu smo koristili helius boje odlicne su... evo kako izgleda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Planiramo jos dosta radova, naravno sve u svoje vreme pozdrav svima od Dejana, Bojana, Backa i Cezara ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mostić je fantastičan, tvoj mali vrt je čaroban, kao da sam Alisa u zemlji čudesa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Vrt ti je prava egzotika, kao da sam na nekim pacifičkim otocima.
A pasek je presladak, te vrste kao on su meni uvijek labradori. Nešto mi labradori simpa , pa sve što je lijepo mi liči na njih. ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |