Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jedan mali vrt u Veterniku
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Jedan mali vrt u Veterniku

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 8>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Cofi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 40
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cofi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 20:02
Drugari hvala jos jednom na ovim prelepim komentarima i recima ...
Radovi su jos u toku slike kad bude gotovo pozzz iz Veternika ...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 13:53
Ma vidim ja da me mami da uskočim u ekran . Volim fitness iako ne izgledam baš tako, ali jednog dana budem. Dajem si obećanje svaki drugi dan vježbatiWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Cofi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cofi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 13:27
@Smrcko nije hotel , to je mali fitness club a vrt je prilaz do kluba ...
Mi nastavljamo dalje sa radovima, slike postavljam cim budu gotovi radovi pozzz !!!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 22:21
smile227Izgleda kao neki romantični hotel, prekrasno.Clap
Na vrh
Cofi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cofi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 18:09
A evo i par slika kako vrt izgleda uvece pod svetlom gandelabera nadamo se da ce vam se svideti...
A mi nastavljamo dalje sa radovima, na redu je da se renovira ulazna ograda da se sredi mala bastica, cesma da se izida od kamena i stare cigle, a dok sve to budemo radili smisljacemo planove za dalje ...

Odrzavanje i zalivanje svaki dan ...
I naravno pozdravljamo sve nase prijatelje sa foruma   
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:57
Prekrasan vrt, sve u stilu detalji, boje, cvijeće...Clap
život je more
Na vrh
Cofi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cofi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:10
Fontana slike pre neko vece dok smo sedeli u
letnjikovcu zubor vode,ribice,zabice heeheh salim se nema zabica, a bilo je malo i komaraca ...

Na vrh
Cofi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cofi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 11:18
Hvala puno baka , naravno kod nas su svi dobrodosli, nedeljom bude puno dece obavezno navrate da nahrane ribice i da se igraju sa Backom i sa Cezarom ...
Jos jednom se zahvaljujemo svima na lepim recima
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 11:15
Prekrasno ste sve uredili i iskombinirali, detalji su super
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 10:02
Pa nemam riječi! Sreća da je vrt dospio na prvu stranu jer bi svi mi koji smo se kasnije uključili bili osiromašeni za jedan prelijepi ugođaj!

Tako nešto! Dečki čestitam. Jeste vrijedni ali i imate ideja. Naročito vrijedi što smo vidjeli kako je to sve izgledalo prije!Clap

Prekrasan vrt a ljubimci!Thumbs%20Up

Ima jedan dečec Magister Vitae kod kojeg su sad radovi po kući, oko kuće i od vrta još samo ideje. Moram ga upozoriti da obvezno svrati u tvoj vrt!Još jednomThumbs%20Up
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 23:29
smile227
Na vrh
Cofi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cofi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 23:24
@smrcko hvala, da aplikacuje od stiropora mogu da se rade razni oblici, jednostavno je a lepo izgleda...

@dada28 hvala puno...

I Back ima novi sredjen box sve da bude u istom tonu naravno boja sve govori ...

I on sad uziva u svom box-u ijako provodi jako malo vremena u njemu, posto je stalno sa nama pomaze nam dok radimo ...      
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 22:11
Zimska idila je krasna, ali ipak mi je, kao ljubiteljici cvijeća, ljepša ova rascvjetana varijanta. Ona ideja s crijepom je super...to još nikad nisam vidjela.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 21:57
Taj stiropor sam vidjela u Njemačkoj koriste ga da bi unutar kuće dobili izgled kao da su postavljene drvene grede, ma fenomenalna stvarClap
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 21:54
Prekrasne boje i sve lijepo iskombinirano.smile141 Kad čovjek ima ideje od ničega nastaju čuda.
Na vrh
Cofi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cofi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 21:53
Jeste odlicna je ideja.Ima malo vise posla da se sredi stari crep, uglavnom je prljav i ima dosta mahovine, mora da se obrusi da se skine 1-2mm gornji sloj da bi dobio lep izgled jos kad se izlakira ...
Aplikacuje oko prozora radili smo od stiropora-stirodura mrezica, ugaona lajsna da se ojacaju ivice, lepak i posle gletovanje lepo izgleda i jednostavno je da se uradi ...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 19:31
cofi pa vi ste enciklopedija ideja! ovo sa biber crijepom je super,a vrt me ostavio bez riječi Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Cofi View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cofi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 18:37
Kucu smo malo sredili, posto je kuca jako stara koristili smo biber crep I ciglu za detalje.Postavili smo umesto zastitnog lima koji ide na prozor biber crep i jako lepo izgleda, temelj od kuce je oblozen sa ciglom i naravno sve izlakirali.
Za kucu smo koristili helius boje odlicne su...
evo kako izgleda ...

Planiramo jos dosta radova, naravno sve u svoje vreme pozdrav svima od Dejana, Bojana, Backa i Cezara ....

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 16:37
Mostić je fantastičan, tvoj mali vrt je čaroban, kao da sam Alisa u zemlji čudesa.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2009 u 11:44
Vrt ti je prava egzotika, kao da sam na nekim pacifičkim otocima.

A pasek je presladak, te vrste kao on su meni uvijek labradori. Nešto mi labradori simpa , pa sve što je lijepo mi liči na njih.smile57
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 8>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.