ponuda i potražnja - manči |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...idem pogledati...thanks...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Manči,na temi "slike drveća ...." imaš post"moje prve ruže" ako ti se koja svidi,javi mi pa ti pošaljem reznica.Trublja ti isto mogu poslati kad ću ih rezati.Za ruže pogledaj pa mi javi,ako nemam tvoju adresu i nju mi zapiši,no mislim da imam
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....anđeoske trublje
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
meni uvijek nešto nejasno... ali moram pitati što je to zvonko? ili tko je zvonko? |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Manči, ja sam dobila sjeme buhača od Iris, mislim, tako da za sad ne treba, hvala!
|
|
![]() |
|
Natalija....možeš, imam još par glavica....
Monna...super!!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Evo, imam ja ruža za šišanje pa će biti i grančica!
poslat ću ti ovih dana!
|
|
![]() |
|
POTRAŽNJA : - reznica zvonka, burgman..... - grančice ruža za jesensko zakorjenjivanje
- reznica pavitine
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
mogu li se ja ogrebati za koju sjemenkicu buhača?
![]() |
|
![]() |
|
Obećano :
Dalmax - reznica abutilona i lonicere - o.k.
Fatka - sj rogača, kapare, mirte??, judino drvo - o.k.
Hana - judino drvo, penjačica kraj hotela - o.k.
Natalija - sj buhača - o.k.
Monna1 - lovorika, ružmarin, bršljan, kapare - o.k.
Božikovine - smola trišlje
Proljeće - lavanda ???
SilveK - majčine suzice, pelin
Jelena - sj judinog drva, ružmarin - o.k.
Andreja - pasiflora - o.k.
kikina - puzavi ružmarin, oleandra - o.k.
malosrce - pasiflora
domingo - pasiflora
šeflera - crna drača
|
|
![]() |
|
......dosta toga sam u životu naučila, ali biti praktična i organizirana....ne-ne-ne...zato učim od vas i nikad nije kasno.......možda jednom budem organizirana penzićka....bolje ikad nego.....
![]() Ispričavam se ako sam nekome nešto obećala poslati...pa ništa!!!
![]() Zato ću , po uzoru na iris, napraviti popis....
PONUDA :
- sjemenke judinog drva
- sjemenke rogača
- sj opuncije, ind. smokve
- lovorike sa žilama
- pasiflora bijela sa plavim trepavicama, ožiljena
- mladice juke, obična
- reznice ružmarina, uspravni i puzavi
- bršljan šareni, krupniji list i sitniji
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |