Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NOVI POČETAK - sunceeee- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

NOVI POČETAK - sunceeee- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2018 u 21:11
smile78
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2018 u 20:43
Pozdravljam svo poznato i nepoznato pučanstvo ovog divnog foruma.
Evo me konačno nakon 4 god natrag. Nakon svega što mi se izdogađalo ja sam snažnija i odlučnija.
Trebalo je malo više vremena ali tu sam. Nadam se ugodnom druženju sa svima vama.
Imam i novi hoby- od 2mj 2017. član sam Farmasi cosmetics, vrlo uspješan lider i voditelj, pa ako netko želi čuti info o svemu slobodno se javite.
Dobrodošli u moj vrt, moje carstvo koje me smiruje i odvraća misli od svega, u moj hoby o kom sam postala isto ovisna kao i o biljkama.
Zadnju poruku sam završila sa svojim sinom koji je sada među anđelima, a ovu ću početi s kćerkom- mojom princezom- samo da se prisjetim stavljanja slika LOLBig smile
Dobrodošli! Hug
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.