Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ranč bez konja i ograde
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ranč bez konja i ograde

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
anitnom View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 32
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anitnom Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 23:33
zatim mali kružok mente((pin)apple mint-nisam sigurna koja je)...

...pa aromatični vrt

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anitnom View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anitnom Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 23:28
obližnji štagelj, voćnjak...

i natrag na kućicu sa lavandom, paprenom mentom i brajdicom

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 23:26
Kućica u cvijeću, bagremi - kome je potrebno nešto više, možda samo jedna mreža za ljuljanje, iako ne znam kad bi se ljuljalja, kad samo pljevim.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
anitnom View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anitnom Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 23:20
Evo stigle friške slikice ranča.

Prvo kućica u cvijeću

pored malog bagremovog luga

sa klupicom za odmor

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 08:43
Mene je drvena crna kućica s crvenim obrubima oko prozora dirnula, predivna je. A što se tiče tih prijateljstava imam i ja sličo. Dvije prijateljice s kojima sam išla u srednju školu, zaposlile su u istoj firmi, iste smo se godine vjenčale, rodile djecu u par godina, rastale se sve tri unutar tri godine, djeca su nam se vjenčala iste godine, čak isti mjesec, i nerazdvojne smo sve do danas, pa subotom pijemo kavu, uglavnom to ne preskačemo, jedino ja nekad kiksam, ali onda kavu prebacimo na drugi dan.
Postale smo i none  sve tri u nekoliko godina, pa smo iz one pjesme "Tri nonice stare su kritikale, a kad je jedna prošla su dve ostale i nju kritikale".

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 23:07
Ova povezanost mame i kume me je jako dirnula u srce. Obadvjema smile78
A posebno njihovim pomladcima!!! smile79
Tak i ja imam jednu staru kumu, ali još od bake!!! Što se sve prolazi kroz tolike godine zajedno!!! smile186
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 23:04
E da i susedi su u Zg. Ne odmah jedni do drugih , ali cca 15 min pješke.
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 23:04
Evo Franjice da napravim osvrt u prošlost. Veza između ova dva ranča je puno dublja od šumice između njih. Naime moja majka je išla u vrtić sa mojom kumom. Onda su išle zajedno u OŠ u isti razred, pa su se zajedno upisale u srednju školu, pa su se zaposlile u istoj firmi, pa su zajedno studirale, pa su se malo razišle na radnim mjestima , ali su rančeve spojile. I tak smo ustvari već preko nekoliko godina postali praktički familija.

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 20:29
Prekrasni ljudi imaju prekrasne rančeve i ulješavaju prirodu,  bravo susjedicama i prijateljicama
Na vrh
anitnom View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anitnom Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 09:04
A evo nam i zime, zamrznute mreže za zaštitu od štica u vinogradi

Na vrh
anitnom View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anitnom Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 09:01
Roda i bager, što rode vole hodati za njima i za kosilicama.

Na vrh
anitnom View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anitnom Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 08:59
još malo jeseni

I malo ljetnih detalja

Na vrh
anitnom View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anitnom Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2008 u 20:29
Evo malo ranca s moje strane u jesen

Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 886
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 22:02
Originalno poslano od člana anitnom anitnom napisao:

Ah ja kokoš, niš ne kužimsmile42. Pa naravno da se ožedni i to dobro zato su i bačve već prazne.smile164

nemoj biti u bedu zato sam ja namjerna plavušasmile68
i uživajte baš vam je lijepa" divljina " ŽIVJELI!!!!
sutra je novi dan
Na vrh
esmeralda View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 873
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje esmeralda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 21:47
Šeflera prekrasno, prekrasno, prekrasno!!!
Obožavam prirodu,ovo je kao iz bajke sigurno jako uživašsmile141
meni je super u životu
Na vrh
anitnom View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anitnom Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 15:02
Ah ja kokoš, niš ne kužimsmile42. Pa naravno da se ožedni i to dobro zato su i bačve već prazne.smile164
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 14:42
Originalno poslano od člana dugokosa dugokosa napisao:

sigurno se nemre dojti do suseda samo na kavicu čovjek ožedni od tolkog puta

Znam ja kaj misli dugokosa! Snimila dugokosa da imate vinograd pa skužila da ne fučkate kad je "kavica" gotova!
Vinčeko spili .....smile187ne kavicu!

Na vrh
anitnom View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anitnom Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 12:08
kak se nemre pa mi smo si susede imamo tri minute hoda i to oko šumice ne poprek.
Na vrh
dugokosa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 886
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dugokosa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 09:06
sigurno se nemre dojti do suseda samo na kavicu čovjek ožedni od tolkog puta
sutra je novi dan
Na vrh
Ivan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
Autor ljekovitog bilja

Bodovi: 1213
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ivan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 09:03
Al bi tu moj boxer užival !!!!!!!! Šefi, super ti je ranč !
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.