Ranč bez konja i ograde |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
anitnom ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anitnom ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 32 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kućica u cvijeću, bagremi - kome je potrebno nešto više, možda samo jedna mreža za ljuljanje, iako ne znam kad bi se ljuljalja, kad samo pljevim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mene je drvena crna kućica s crvenim obrubima oko prozora dirnula, predivna je. A što se tiče tih prijateljstava imam i ja sličo. Dvije prijateljice s kojima sam išla u srednju školu, zaposlile su u istoj firmi, iste smo se godine vjenčale, rodile djecu u par godina, rastale se sve tri unutar tri godine, djeca su nam se vjenčala iste godine, čak isti mjesec, i nerazdvojne smo sve do danas, pa subotom pijemo kavu, uglavnom to ne preskačemo, jedino ja nekad kiksam, ali onda kavu prebacimo na drugi dan.
Postale smo i none sve tri u nekoliko godina, pa smo iz one pjesme "Tri nonice stare su kritikale, a kad je jedna prošla su dve ostale i nju kritikale".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ova povezanost mame i kume me je jako dirnula u srce. Obadvjema
![]() A posebno njihovim pomladcima!!! ![]() Tak i ja imam jednu staru kumu, ali još od bake!!! Što se sve prolazi kroz tolike godine zajedno!!! ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
E da i susedi su u Zg. Ne odmah jedni do drugih , ali cca 15 min pješke.
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Evo Franjice da napravim osvrt u prošlost. Veza između ova dva ranča je puno dublja od šumice između njih. Naime moja majka je išla u vrtić sa mojom kumom. Onda su išle zajedno u OŠ u isti razred, pa su se zajedno upisale u srednju školu, pa su se zaposlile u istoj firmi, pa su zajedno studirale, pa su se malo razišle na radnim mjestima , ali su rančeve spojile. I tak smo ustvari već preko nekoliko godina postali praktički familija.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prekrasni ljudi imaju prekrasne rančeve i ulješavaju prirodu, bravo susjedicama i prijateljicama
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
nemoj biti u bedu zato sam ja namjerna plavuša ![]() i uživajte baš vam je lijepa" divljina " ŽIVJELI!!!! |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Šeflera prekrasno, prekrasno, prekrasno!!!
Obožavam prirodu,ovo je kao iz bajke sigurno jako uživaš
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Ah ja kokoš, niš ne kužim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Znam ja kaj misli dugokosa! Snimila dugokosa da imate vinograd pa skužila da ne fučkate kad je "kavica" gotova! Vinčeko spili ..... ![]() |
|
![]() |
|
kak se nemre pa mi smo si susede imamo tri minute hoda i to oko šumice ne poprek.
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
sigurno se nemre dojti do suseda samo na kavicu čovjek ožedni od tolkog puta
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Ivan ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Autor ljekovitog bilja Pridružen: 24 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1213 |
Al bi tu moj boxer užival !!!!!!!! Šefi, super ti je ranč !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |