Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koće biti drugi u grebanju nego Ervina i njena mlađa kćerka
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Svaka čast tm...napravio je odlične tegle ,a tvoje ljubimice su se super uklopile!
|
|
![]() |
|
De ti meni prevedi ja uvijek iz Njemačkog imala 3-------4 pa mi ni sad ne leži ------------
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ok, nema problema!
Kod nas u Istri se kaže;
"Pitavca još nikad nisu ubili!"
- Kužiš ili ti treba prijevod?!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Niho je više za komercijalu, prodaju, a S.... za raditi. Zato im i je ovako sve lijepo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
A sine nećeš taj filim gledati sa mm---------sa mnom se sve dogovara
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vaze su
![]() Tvoj MM sllobodno može pokrenuti samostalni biznis, a najbolja reklama bi bila da mi forumašice dođemo malo to pobliže pogledati!
Bilo bi najbolje da nam javiš kad si na putu da se u miru sa čovjekom možemo dogovoriti!
Što kažeš niho?
|
|
![]() |
|
Ma jesam ja vraga i to je Sadik radio moja Korijenko
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pohvale za tvog vrijednog Sadika, kako ti kažeš duša od čovjeka, radi predivne vaze a ti si ovo složila svaka čast!!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho pa ti ćeš postati pravi biznismen, samo ti dobro sve organiziraj, neka svak ponešto radi, pitari su baš interesantni.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Da bome da i hoću sunčati svoju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pusa za tebe, tm naravno jedna veća, a vazne su prekrasne, kao i kadifice.Kad dođeš kamenja ti dam pun bunker, pa neka radi za prodaju, a ti sunčaj
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Smrcko --------Smrcko ---lako
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vazne su super
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure moje ali mora sad praviti i drugima da ponesem jer su im se svidijele. ma to se on samo zeza pa ispadne meni lijepo i ja to odma iskoristim jer više i ne gleda tv. samo sad namišlja nešto sa kaktusima cvijećem jer on me je i naučio da volim baš kaktuse. Još malo pa ću početi i ja se baviti prodajom vazni
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
niho sve je
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Niho,saksije su predivne..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 184185186187188 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |