Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja kod tebe bila i pozdrave ostavila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Na lijepe kaktuse, zanimljivih oblika već sam navikla kod tebe ali ova kombinacija kaktusa i pelargonije me zbunila. Zar taj suživot je moguć. kaktusu treba malo vode a pelargoniji dosta!? Ili je to moguće samo u nihođiji! |
|
![]() |
|
................. Fvala ti najljepša ali ima još toga do zime da rasadim vagon ali ja uživam kad to radim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Imam ja viještice jedna još i prestani kritikovati evo sad sutra Tweti je tu i njoj ću sve tvoje dati a tebi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da primjetila sam nema više od cvijeća što pokazati, pa počela stavljati slike kaktusa u ovu svoju temu, niho, niho, sve ću to opeljušiti, doći ću iznenada, onaj tvoj ćuko, ionako nije neki čuvar.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Toliko kaktusa na jednom mjestu još nisam vidjela,stvarno su lijepi i sviđa mi se kaj je više vrsta u posudi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Imal' ćevapa Niho?....de meni jednu "dvanaesku" za van.....s lukom....i jače pečenom lepinom..nemoj samo da stavljaš kaktusove bodlje ko čačkalice! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ajme Niho zaista predivna kolekcija kaktusa, stvarno su ti svi prekrasni
|
|
![]() |
|
ma nema šanse da ti ostaneš Korijenko bez plijena-triša možda je već ostala .sad u petak kad mi dođe Twety -sve njeno dajem a ona nek se puši a tvoje kaktuse čuvam -mislim moje -za tebe
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo su fenomenalne kombinacije i daj nemoj više stavljati slike kaktusa u slike vrta, pa zar ne vidiš da ćeš ostat bez svega
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Niho....super si to izvela i krasno izgleda |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Niho, draga, svaka ti čast na krasnoj zbirci kaktusa.
Lijepi su, čvrsti i jako napredni, mora da su jako zadovoljni kod tebe.
čestitam, pozdrav
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 151152153154155 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |