Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Korisnik | |
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
molim te pogledaj na moju stranicu, ovo sam isporobavala prije par dana
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ne,nego si rekla oslikavati školjkice pa sam na to mislila, da ih oslikaš u malo življim bojama (cvijetove ili šta već) jer bi to dobro izgledalo na tim tamnijim školjkama, a drvo bih svakako ostavila prirodno!
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
misliš drvo u žive boje??????
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
odlična ideja,odlična....
|
|
![]() |
|
Samo ti oslikaj te dagnjice i mislim da bi bilo savršeno od njih složiti jedan krasni ljetni mobil - povješati ih na špagu zajedno s malo naplavljenog nepravilnog drveta (grančice) i na balkon s time! Mislim da bi bile dekorativne,a i zvučale lijepo! Samo ideja...
![]() |
|
![]() |
|
Slavonko, danas sam gledala tvoje radove i mogu rećiprekrasno. Prije 10 dana sam u šupi našla školjke-dagnje-pidoće mislim da znaš o čemu pričam, sad su kod tate da im probuši rupice ,mislila sam ih oslikati,i da mi je sad tvoje umijeće u slaganju perlica mislim da rezultat bio savršen
|
|
![]() |
|
Dakle, u istom sam projektu još uvijek - sklapanje od dobivenih perlica... Iz toga je proizašla i ova narukvica od memory žice koja je jedne lijepe tople smeđe boje koju sam samo malo podigla s nekoliko bisera... Biseri mi se nekako jako sviđaju u posljednje vrijeme... Narukvica je baš za svaki dan, a nazvala sam ju Coffee and pearls...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Imam vrlo jako i instant ljepilo - ako ne bude htjela uzeti, zaljepit ću joj oko vrata, very simple...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy i ova ogrlica je prekrasna!!!
A prijateljica ti je stvarno opičena i ja sam sigurna kada je vidjela kako ti super paše uz tvoju haljinu da joj neće na pamet pasti da uzme tu ogrlicu!!!
P.S. ovo za tvoju prijateljicu sam se naravno šalila...
|
|
![]() |
|
Bravo Monna! Super su ti asocijacije!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
Jučer sam bila na kavi sa prijateljicom i usred razgovora vadi žena van neke vrećice iz torbe i kaže:" Evo, gle, ja sam to kupila prije godinu dana i nisam ništa složila, to ti meni ne ide i ne da mi se pa ti uzmi sebi i napravi si nešto." Vrećica puna perlica, različitih, svega i svačega... Dođem doma i mislim si "Ova nije normalna" kad sam pogledala čega sve ima i prionula na posao! Kad je već kupila, onda će i imati!
Ljudi, koja je to uživancija! Kao u nekadašnjim "Kruškama i jabukama" - dobiješ sastojke i moraš nešto skuhati od toga! Dobila perlice i moram nešto iskemijati od toga - PRAVI IZAZOV! ![]() Ovo je prva ogrlica koju sam odmah "vidjela"... Neodoljivo ide uz moju safari haljinu... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Izzy, bez pretjerivanja kompletić za Proljeće je prefenomenalan
![]() ![]() ![]() A i snalažljivost kojom si od srebrnih ringova napravila "zlatne" naušnice za sebe, potpuno me osvojila... uvijek me oduševljava ovakav način razmišljanja... Bravo majstorice
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
izzy izzy
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
to meni prijeđe sa proljecke,ali kad je s nje,pa nek je i ludilo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Izzy, ja ću
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
joj mene zaboravne,ovaj kompletic sam skroz zaboravila spomenut,mrak mi je,prekokrasan.. ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pa ženo u Dalmaciji toga ima na izvoz...a možda mi donesemo i iz Međugorja. Ujak od MM ima svoj podrum i to je "lijek"!!!
![]() |
|
![]() |
|
Vas dvije poludite čim sunce zađe!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |