Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
----------Kontesa ima ih jako puno-dupli ima vagon-pojedinačni ima oko 200 možda i više --------------- ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Niho jesi ikada prebrojala svoje ljubimce? stvarno ih je puno i svi super rastu pa šta im radiš? svaka čast
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gdje je na kraju završila ta cikasica, da nije na putu k meni možda
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Lijepe su ti biljke, posebno mi se sviđa adam i cikasica.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Draga Niho...biljke su ti stvarno prekrasne...ali ova cikas palma obara s nogu.
...a agava..ma da li je stvarno moguce da je tolika. Koliko je dugo uzgajas??? .......iznenadila sam se... ![]() |
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jesmo se šalili s tvojom cikasicom, ali stvarno ti je prekrasna
|
|
![]() |
|
![]() -Eto kod mene su počeli jaki mrazevi tako da više nemam cvijetajućih vrtnih biljaka do proljeća ali imam nekoliko kućnih koje su uznapredovale,a i ponovile se.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Da zavidnu! Očice mi lijepe ispale! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bigmamma ova Niho samo vara. Ona zapravo ima rasadnik, naročito kaktusa!
![]() ![]() ![]() Zezam se da me ne bi ozbiljno shvatila. Ali doista ima zavidnu kolekciju biljki a posebno bodljikavaca!
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Pozdrav svima. Ja sam nova na ovom forumu. Sve pohvale za temu, slike su prekrasne, a i nasmije se čovjek s vama. Vani tak tmurno i hladno, još i virozu imam, a onda naletim na ovu temu i mam mi bolje.Inače obožavam biljke.
Niho, sam da ti kažem da ljepšu kolekciju cvijeća u životu nisam vidjela. Samo nastavi sa slikama, a i ja probam poslat koju, ak uspijem, budući da sam informatički skoro pa nepismena.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajde Niho što uradi tim kaktusima, nosaš ih i premještaš ko mačka mlade...
![]() ![]() Gledam ti malo tu agavu amerikanku, kako ti je tako zdrava, bez ijedne flekice-mrlje, ko da ti je u hladu, moje nikad nisu tako lijepe, zdrave, uvijek im dolnje lišće dobije fleke i moram ga rezat...... ova je tvoja izložbeni primjerak
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, istina je da ti jedva hodaš u kući
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Stvarno bogata zbirka biljkica!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno svaka čast na tolikom trudu oko biljčica, baš ih pravo maziš i paziš! a sada sam tek vidjela novu titulu, čestitke guru!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |