Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 282> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja mogu reći da mi se baš sviđa ova "zbrka"!!!
U ovakvom izdanju tvoj vrt još nismo vidjeli....... divlji, neobuzdan, oteo se kontroli i prekrasan. Baš ova slika zrači nekim posebnim šarmom i poziva da se dobro zagledam u svaku biljku, da pokušam zaviriti što se krije iza nje, da pokušam shvatiti kome ili čemu se inate. Jer, upravo takav dojam ostavljaju - "eto, za inat!"
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
"nek izlazi sunce"
![]() goruča ljubav (lychnis chalcedonica) ![]() ![]() dvornik (polygonum polymorfum) ![]() acanthus mollis ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Draga Slavujcice kao i obicno sve lijepo, rascvijetano i sareno
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Ponestalo mi riječi divljenja kojima bih mogla opisati tvoj vrt, zato ću samo, iako mi je svaki tvoj cvijet predivan, izdvojiti rozu loniceru oblikovanu u stabalce, zadivljujuća je u tom obliku.Isto tako su mi preslatki euonymusi oblikovani kao bonsaići, tvoja najdraža ruža je toliko nestvarno lijepa kao iz bajke.A cvijetiće saxifrage i ja jako volim, pogotovo jer su mojoj mami to najdraži cvijetići, ona im se divi svake godine iznova.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Slavujčice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() smilje ![]() ![]() veronica spicata "Tickled pink" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() kraljevski ljiljan ![]() ![]() Gospin plašt ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Kad pomislim da si nam već sve pokazala, iznenadiš me nečim novim! Ovi krupni kadrovi su fantastični!!! Svaku biljku mogu detaljno razgledati, uočiti kombinacije cvjetova koje su tako jednostavne, a tako efektne! Šezdeset i peti put sam već pregledala zadnjih par stranica i ne mogu se nadiviti tvom cvijeću.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Divota kao i uvijek...
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pozdravljam tebe i tvoje biljčice.
što je ono bijelo u pozadini trave
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
sanja17 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2014 Lokacija: vinkovci Status: Offline Bodovi: 34 |
Slaviceeeee, predivno.... pozzzzz
....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
![]() |
|
![]() |
|
Sanja, čula sam da me zoveš,
ali...sunce na zapadu koje obasjava vrt, uvijek me "zarobi"! ![]() ![]() calicantus je večeras neodoljivo mirisao ![]() ![]() ![]() ![]() cvijetni pupovi dvije vrste lavande ![]() ![]() bršljan koji je htio pobjeći iz vrta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ono bijelo je tanacetum parthenium, majčinski vratić |
|
![]() |
|
VRATIĆ (tanacetum)
Ljekovite i začinske biljke koje pripadaju porodici asteraceae. Ime im dolazi od grčke riječi athanatos, što znači besmrtan. tanacetum parthenium majčinski vratić dvogodišnja biljka koja se sama zasijava. ![]() u vrtu imam i ovu vrstu koja je isto dvogodišnja i sama se zasijava, ali još nisam pronašla kako se zove. isto je visok kao i majčinski vratić i ima sličan oblik listova. ![]() tanacetum vulgare trajnica, polugrm, visok više od 150 cm ![]() ovoj porodici pripada i tanacetum balsamita, božja plahtica, ili kaloper ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasan ti je vrt i u jutarnjem izdanju ikad sunce izviri, a i kad se sprema zaći pa sa zapada u zadnjem naletu ostavi svoje zrake i onu posebnu zlaćanu patinu prospe po vrtu.
Puno je krasnih biljaka i svaka je vrijedna divljenja, a menije ovaj puta za oko zapela ova ![]() |
|
![]() |
|
"Kada leptirići zalepršaju vrtom i putujući od cvijeta do cvijeta, naiđu na ljubičaste cvatove stepske kadulje, znači da nam je stiglo ljeto!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() campanula ![]() ![]() verbena bonariensis ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() lysimachia nummularia ![]() ![]() ![]() campanula poscharskyana ![]() pakujac koji se sjetio da je vrijeme da procvjeta ![]() ![]() biljka koju sam kupila pod imenom "nepoznata", i meni i uzgajivaču. što li će izaći iz ovih pupoljaka? ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Šetnja tvojim vrtom je uvijek ugodna, lagana, o nako... s noge na nogu. Ne znam je li ljepše prošetati u cik zore ili ispratiti posljednje zrake sunca.
Onaj puzavi sedum u savršenom suživotu okružen kamenjem je slika koju ovaj put izdvajam. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 155156157158159 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |