Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 151> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I bila je to Nisa...
Nisa, draga, puno ti hvala, presretna sam što je sve stiglo u super stanju i tako brzo!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
aralija
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Vijolica , ja sam danas dobila od tebe paketic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Jutros me je poštar iznenadio i donio dvije velike žute koverte pune sedumića ili sukulentića.
![]() ![]() Molim lijepo dobru dušu iz Imotskog, koja me je tako lijepo iznenadila, da mi se javi, makar na pp. Hvala puno, puno za pristigle cvjetiće! ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
SlavujVk stigao paket s biljkama koje su odmah posađene
![]() |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
draga Bugice mislim da te htjela i nasa draga NISA iznenaditi,izgleda da ja i ona isto mislimo
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Miškice moja ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Draga Miranda, nema načina da se dovoljno zahvalim na svim prelijepim biljčicama koje si mi poslala! Odsrca ti zahvaljujem i obavještavam da je sve stiglo u najboljem redu.Tako si sve lijepo brižno spakirala da su biljčice kao netaknute.Drvce se drži, nije jako povenulo, koliko gledam u njega ima da brzo dođe k sebi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga miska, tvoj paket mi je jutros stigao!
![]() ![]() Zahvaljujem ti od srca!
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Temzi,Bugice
![]() Drago mi je da su biljke sretno stigle! |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Draga Bugice to mi je i bila namjera, da se iznenadis.ali kao sto sam i obecala probat cu sakupiti sjeme mimulusa pa ga posaljem.nadam se da je stiglo sve u komadu
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga temzi , neka se sve kaj sam ti poslala samo hvali a tebi zelim da brzo proklija ,
raste i rascvjeta se ! Do iduci put ![]() |
|
![]() |
|
Miranda, draga moja prijateljice, i meni je danas stigao tvoj paket i sve u njemu u odličnom stanju. Zahvaljujem ti od srca!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Stigao paket draga Slavujčice,baš me je razveselio
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Nema na cemu
![]() |
|
zatvori usta, otvori oci
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Vijolica, hvala!
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Natalija, Hvala ti puno ! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Antonija
![]() |
|
![]() |
|
dea78, draga moja, jako si me iznenadila i razveselila cvjetićima koje si mi poslala. Nisam ni sanjala da će mi jutros stići dugo traženi mimulus.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Hvala ti predraga gute Fee, proučavala sam tvoj paketić danas ko malo dijete kada otvara božićni poklon.Jako si me razveselila! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |