Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2014 u 09:18
I bila je to Nisa...

Nisa, draga, puno ti hvala, presretna sam što je sve stiglo u super stanju i tako brzo! smile64
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2014 u 11:21
aralija smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2014 u 07:38
draga Bugice mislim da te htjela i  nasa draga NISA iznenaditi,izgleda da ja i ona isto mislimosmile78
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 21:04

Miškice moja ! smile79smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 14:27
Antonija smile79
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2014 u 14:22
dea78, draga moja, jako si me iznenadila i razveselila cvjetićima koje si mi poslala. Nisam ni sanjala da će mi jutros stići dugo traženi mimulus. Heart I nisam bila lijena, odmah sam se "bacila" na sadnju, da ne povenu... Hvala ti puno! smile78
Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 12:54

Hvala ti predraga gute Fee, proučavala sam tvoj paketić danas ko malo dijete kada otvara božićni poklon.Jako si me razveselila!smile79

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2014 u 13:34
Draga Miranda, nema načina da se dovoljno zahvalim na svim prelijepim biljčicama koje si mi poslala! Odsrca ti zahvaljujem i obavještavam da je sve stiglo u najboljem redu.Tako si sve lijepo brižno spakirala da su biljčice kao netaknute.Drvce se drži, nije jako povenulo, koliko gledam u njega ima da brzo dođe k sebiLOL.
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2014 u 14:18
Draga miska, tvoj paket mi je jutros stigao! smile71 Sve je u odličnom stanju, nepovenuto, kao da i nije putovalo. Posebno sam ti zahvalna što si, uz tako lijepo spakirane i sortirane biljke, napisala i njihova imena, jer još učim koja se kako zove. Embarrassed

Zahvaljujem ti od srca! smile79
Na vrh
Miranda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1263
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Miranda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 15:29
Temzi,Bugice Hug
Drago mi je da su biljke sretno stigle!

Na vrh
dea78 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dea78 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2014 u 15:10
Draga Bugice to mi je i bila namjera, da se iznenadis.ali kao sto sam i obecala probat cu sakupiti sjeme mimulusa pa ga posaljem.nadam se da je stiglo sve u komadu
Pozdrav iz Zagreba!
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 15:02
Draga temzi , neka se sve kaj sam ti poslala samo hvali a tebi zelim da brzo proklija ,
raste i rascvjeta se ! Do iduci put
                                                              smile79
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2014 u 14:23
Miranda, draga moja prijateljice, i meni je danas stigao tvoj paket i sve u njemu u odličnom stanju. Zahvaljujem ti od srca! smile72 smile79
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2014 u 21:22
Stigao paket draga Slavujčice,baš me je razveselioTongue
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
mikica.dm View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 611
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mikica.dm Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2014 u 14:49
Nema na cemu
zatvori usta, otvori oci
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2014 u 00:03
Draga Vijolica , ja sam danas dobila od tebe paketic        

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2014 u 17:56
Jutros me je poštar iznenadio i donio dvije velike žute koverte pune sedumića ili sukulentića. Smile Sad imam problem - želim zahvaliti onome tko mi je to poslao - ali ne znam tko je poslao. Embarrassed Na žigu piše Imotski.

Molim lijepo dobru dušu iz Imotskog, koja me je tako lijepo iznenadila, da mi se javi, makar na pp. Hvala puno, puno za pristigle cvjetiće! Hug
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2014 u 16:35
SlavujVk stigao paket s biljkama koje su odmah posađenesmile77
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2014 u 14:56
Vijolica, hvala!smile79
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2014 u 10:55
 Natalija, Hvala ti puno ! smile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.