Kad se male ruke slože... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 22> |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prvi put sam ovde i u jednom cugu i bez daha sam pregledala kompletnu temu.
Fantastično je ovo što ste napravili ![]() Ambijent je bio kao stvoren za kompletan 'makeover' što ste vi i učinili.Brižljivim odabirom biljaka stvorili ste prelepu cvetnu oazu koja će,verujem,biti ponos i dika svima koji tu žive i rade. Svaka čast!
![]() |
|
The impossible is often the untried.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Svaki put kad posjetim temu, sve je ljepše i popunjenije. Zaista ste svi vrijedni i ja vam se divim.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
U ime cijele ekipe zahvaljujem našoj dragoj araliji na paketu s biljkama za Etno kuću. ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...bit će i čaša uskoro, draga korijenko!...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Joooojj , a ja zaboravila poslati rudbeckie, imam ih ko u priči, pripremila sam i bijele jap. anemone (posadila u vazu). Čut ću se sa Stipom možda opet mogu poslat kamionom.......
Sve pohvale veseloj i vrijednoj ekipi
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Nedostaje nam još malo ljetnog cvijeća pa kada vam budu niknule vaše posijane cinije, Lepe Kate, cosmosi i druge ljepote i ako ćete imati viška, molim lijepo, primamo poklone...
I dalje smo u potrazi za turskim klinčekima, rudbekijama, gailardijama... |
|
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bome ste vi to lijepo popunile
![]() Sad preostaje dovršenje interijera, a onda proslava |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
mikica.dm ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2010 Lokacija: Donji Miholjac Status: Offline Bodovi: 611 |
Prekrasno! Stvarno ste vrijedni bili
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasno je vidjeti vas i plodove rada vasih ruku !
Nadam se od sveg srca da cu kod iduce akcije moci biti i ja ! ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Sara i ja smo danas malo sadile, a velik dio posla obavile su i Martika i baka. Stipo je imao puno drugih poslova, no ipak je našao vremena i za kopanje rupa. Moram istaknuti da sam uživala kao nikad do sada: vrijeme idealno, biljaka ko u priči, dan kao stvoren za sadnju. Neću više ništa reći, slike neka same govore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sara, Stipo, Martika, baka i svi dragi ljudi koji ste donirali cvijeće - hvala vam za ovaj prekrasan dan! |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Kao što vidite biljaka za današnju sadnju ima dosta pa svi koji su slobodni i žele se pridružiti akciji neka slobodno navrate od 10,30 sati nadalje...
|
|
zagreb |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
Fidorena ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8 |
![]() |
|
![]() |
|
Fidorena ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8 |
Pozdrav vrijednim rukama!
Ja sam "letač" kroz forum, onako uz kavu, i gledajući slikice pala mi je na pamet šašava ideja ali u isto vrijeme zanimljiva. Možda bi bilo štosno među tim cvijećem posaditi flance zelja, kelja, paprike, salate...po npr. 3 kom od svake vrste...nek izviruje među cvijećem |
|
![]() |
|
zagreb |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nisam se do sad oglasila ovdje,ali svako malo provirim da vidim šta ima novo.Vrlo,vrlo lijepo ste uredili ovaj zanimljivi vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
...tu su još cijeli travanj, svibanj i dio lipnja pa će se sigurno sve lijepo razrasti... |
|
zagreb |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Drago mi je da ste to tako brzo posadile, ja sam z guštom kopala i pakirala. Žao mi je što Mira i Jagoda nisu uspjele pripremiti svoje biljke ali Jagoda se razbolila a Mira je otputovala, šalju vam pozdrave. ![]() Lijepo se već vrt popunjava.....uz vrijedne ruke bit će predivno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |