Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 23:00
monstera pozdrav!

puno hvala, razveselila me tvoja pošiljka a boje cvijeca koje si poslala ne mogu ni zamislliti. jedva čekam proljece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 21:33
:)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 20:20
MermaidDreamer još jednom ti zahvaljujem, biljkice su sretno stigle i male slatkice su već dobile papučice!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2013 u 15:29
Alexandra5 - hvala ti puno
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 20:10

I da, Puno, puno Hvala i tebi MermaidDreamer!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 16:47
Uživaj draga i znaj da će toga biti još i više!
Na vrh
MermaidDreamer View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MermaidDreamer Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 16:31
Draga Monstera beskrajno ti hvala na sjemenju.
Kada sam otvorila paketić    , umalo sam pala u nesvjest.
Toliko si mi razveselila dan/vikend da skakučem po stanu od sreće a MM gleda u čudu.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 13:41
Draga štefice.n hvala na osobnoj čestitci za moj rođendan smile72
Ugodno si me iznenadila sa čestitkom i lijepim željama i darom  sjemenki posebne i meni jako drage biljke.

Nemam riječi zahvalnosti draga moja! Ovo nije prvi put da si me toliko obradovala... Puno, puno hvala, divna si!

smile58smile72smile79
Rijeka

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2013 u 13:31
tačkaćica hvala na paketiću Heart
Rijeka

Na vrh
jankić View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jankić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 23:11
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Jankić, stiglo sjeme. Puno ti hvala !smile78
Nema na čemu,evo ja sad vidim smile156,hvala i tebi.Moje su nikle prije 2-3 dana,nadam se ne prebrzo!

uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 18:54
Baš mi je drago da je stiglo! Za sjemenje ti se javim na pp!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2013 u 15:57
dadinica, eh jesi cura i pol! danas stigao paketic a u njemu-svašta. baš mi je lijep današnji dan i zbog toga jedan kukurijek sa cvjetnim pupom putuje uskoro u Popovac,ali svakako ceš dobiti i ono što je bezecirano.hočeš nešto od ovog sjemenja-lablab ljubičasta penjačica, verbena bonariensis, vilino sito,roza platikodon,ratibida, niska cinija,ceratostigma, uresnica?
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 11:54
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

Belina--stigao mi je danas paketić iznenađenja,hvala ti što si mi uljepšala dansmile79
Ako ti treba još,samo javi i stiže!smile166
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 19:50
Belina--stigao mi je danas paketić iznenađenja,hvala ti što si mi uljepšala dansmile79
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 11:13
Belinice moja, Puno, puno ti Hvala!

SlavujVK, Puno, puno Hvala draga!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 19:12
Mira K,  Thumbs%20Up  drago mi je da je stiglo, ovoga puta zaista brzo. Juče poslala......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 18:54
Milice, hvala na paketiću Heart

Štefice,  divna si Heart

trava, duga priča o pošiljci  Wink ali je stiglo i veliko hvala! Heart
Rijeka

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 18:38
@stefica.n,smile72
Hvala na paketiću iznenađenjasmile39
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2013 u 00:06
Vila 2 hvala puno puno smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2013 u 12:30
Jankić, stiglo sjeme. Puno ti hvala !smile78
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,922 sekundi.