Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama...... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 151> |
Korisnik | |
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
monstera pozdrav!
puno hvala, razveselila me tvoja pošiljka a boje cvijeca koje si poslala ne mogu ni zamislliti. jedva čekam proljece. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
:)
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
MermaidDreamer još jednom ti zahvaljujem, biljkice su sretno stigle i male slatkice su već dobile papučice!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Alexandra5 - hvala ti puno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
I da, Puno, puno Hvala i tebi MermaidDreamer! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Uživaj draga i znaj da će toga biti još i više!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Draga Monstera beskrajno ti hvala na sjemenju.
![]() Kada sam otvorila paketić ![]() Toliko si mi razveselila dan/vikend da skakučem po stanu od sreće a MM gleda u čudu. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Draga štefice.n hvala na osobnoj čestitci za moj rođendan
![]() Ugodno si me iznenadila sa čestitkom i lijepim željama i darom sjemenki posebne i meni jako drage biljke. Nemam riječi zahvalnosti draga moja! Ovo nije prvi put da si me toliko obradovala... Puno, puno hvala, divna si! ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
tačkaćica hvala na paketiću
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
![]() |
|
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Baš mi je drago da je stiglo! Za sjemenje ti se javim na pp!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
dadinica, eh jesi cura i pol! danas stigao paketic a u njemu-svašta. baš mi je lijep današnji dan i zbog toga jedan kukurijek sa cvjetnim pupom putuje uskoro u Popovac,ali svakako ceš dobiti i ono što je bezecirano.hočeš nešto od ovog sjemenja-lablab ljubičasta penjačica, verbena bonariensis, vilino sito,roza platikodon,ratibida, niska cinija,ceratostigma, uresnica?
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ako ti treba još,samo javi i stiže!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Belina--stigao mi je danas paketić iznenađenja,hvala ti što si mi uljepšala dan
![]() |
|
![]() |
|
Belinice moja, Puno, puno ti Hvala!
![]() SlavujVK, Puno, puno Hvala draga! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mira K,
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Milice, hvala na paketiću
![]() Štefice, divna si ![]() trava, duga priča o pošiljci
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@stefica.n,
![]() Hvala na paketiću iznenađenja
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Vila 2 hvala puno puno
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jankić, stiglo sjeme. Puno ti hvala !
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |