Okić - evo mene moji ljudi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 31> |
Korisnik | |
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jani draga, nekako smo u isto vrijeme slale poruku i nisam tvoju dobro pročitala, pa ti tek sad odgovaram.
Ja sam kutiju obojila običnom fasadnom bojom i lakirala akrilnim lakom, kad se dobro posuši, odmah je za korištenje, nema nikakav miris.
Radila sam je samo izvana, iznutra je ok, ali isto bih je radila i iznutra, upravo zato jer nema miris.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
![]() |
|
Kako me snašlo ovo - sve nešto roza???!!! Moram hitno staviti nešto druge boje!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
ja sam na friško nešto drugo vidjela, a ovo na svijećama mi se svidja, a roza tanjuri, ma što ti pričaš divni su mi. Kad ode snijeg spreamjte se na kavu.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Okić, odlićno raspucavanje i mislim da nikome ne
smeta roza ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala ti draga na odgovoru
![]() Ja sam svoju kutiju radila dok još nisam poznavala sve ove boje i lakove koje sada koristim....... Sada znam kako ću napraviti one dvije što me čekaju!
Ni meni osobono uopće ne smeta ova roza boja, dapače, jako godi oku u ovo sniježno tmurno vrijeme - barem malo nešto proljetnoga
![]() Vidjela sam da pišeš da imaš problema s 2k.....probaj onaj "mađarac" iz NB-a, ja stvarno imam savršena iskustva, potrošila sam već 2 kompleta i niti jednom nije bilo problema!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Hvala Jani, probat ću! Pa nekako mi zapravo fali praksa sa 2k, morat ću malo poraditi na tome!
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Na Youtube-u imaš video tutorijal koji je Tea Jurković iz NB-a stavila, sve je tamo krasno opisala!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Jani, čim dođe inspiracija najprije obnovim gradivo, pa radim!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Super ti je boca, ajde sad jednu za bučno ulje pa suncokretovo, ma gdje će ti biti kraj. Pa još za ocat...
|
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
roza nikad previše.......i nikad dosta...a boca sa svim detaljima, savršeno....
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Divni su ti svi radovi ali one kutije su mi posebno lijepe.
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje!
Gogs ovu sam dala snahi i sinu - mislim da baš nebi bili sretni da ima uvalim još koju!
|
|
![]() |
|
stenik ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
Ja mislim da bi bili jako sretni da dobiju još puno njih jer su boce, kao i sve ostalo, prelijepe
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
ako neće oni , evo ja se bilježim.....prekrasne su...a čep mi je odličan....sav je uređen, a za to treba strpljenja.....
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve super, posebno boca sa maslinama
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa ovo je već i previe, samo ga odjednom dum i to super boca, ja sam nešto malo drugacije, stavila sam na otvor usku čipku.
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje, umislit ću se! Boce zapravo jako volim raditi i inače staklo - prednost - ako pogriješiš lako se opere i ajmo još jednom! |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Boca za pet!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |