Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Okić - evo mene moji ljudi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Okić - evo mene moji ljudi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 31>
Korisnik
Poruka
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 23:06
Jani draga, nekako smo u isto vrijeme slale poruku i nisam tvoju dobro pročitala, pa ti tek sad odgovaram.
Ja sam kutiju obojila običnom fasadnom bojom i lakirala akrilnim lakom, kad se dobro posuši, odmah je za korištenje, nema nikakav miris.
Radila sam je samo izvana, iznutra je ok, ali isto bih je radila i iznutra, upravo zato jer nema miris.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 23:16

Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2013 u 23:17
Kako me snašlo ovo - sve nešto roza???!!! Moram hitno staviti nešto druge boje!
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 08:51
ja sam na friško nešto drugo vidjela, a ovo na svijećama mi se svidja, a roza tanjuri, ma što ti pričaš divni su mi. Kad ode snijeg spreamjte se na kavu.
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 09:43
Okić, odlićno raspucavanje i mislim da nikome ne
smeta roza   
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 10:00
Hvala ti draga na odgovoruHeart
Ja sam svoju kutiju radila dok još nisam poznavala sve ove boje i lakove koje sada koristim....... Sada znam kako ću napraviti one dvije što me čekaju!

Ni meni osobono uopće ne smeta ova roza boja, dapače, jako godi oku u ovo sniježno tmurno vrijeme - barem malo nešto proljetnogaWink
Vidjela sam da pišeš da imaš problema s 2k.....probaj onaj "mađarac" iz NB-a, ja stvarno imam savršena iskustva, potrošila sam već 2 kompleta i niti jednom nije bilo problema!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 10:53
Hvala Jani, probat ću! Pa nekako mi zapravo fali praksa sa 2k, morat ću malo poraditi na tome!Heart
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 10:56
Na Youtube-u imaš video tutorijal koji je Tea Jurković iz NB-a stavila, sve je tamo krasno opisala!
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 11:02
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 11:03
Hvala Jani, čim dođe inspiracija najprije obnovim gradivo, pa radim! smile78
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 11:22
Super ti je boca, ajde sad jednu za bučno ulje pa suncokretovo, ma gdje će ti biti kraj. Pa još za ocat...
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 11:45
roza nikad previše.......i nikad dosta...a boca sa svim detaljima, savršeno....smile120
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 20:21
Divni su ti svi radovi ali one kutije su mi posebno lijepe.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2013 u 20:54
Hvala drage moje!
Gogs ovu sam dala snahi i sinu - mislim da baš nebi bili sretni da ima uvalim još koju!
Na vrh
stenik View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 384
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stenik Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2013 u 08:44
Ja mislim da bi bili jako sretni da dobiju još puno njih jer su boce, kao i sve ostalo, prelijepe Thumbs%20Up
Na vrh
mren View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 202
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mren Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 14:52
ako neće oni , evo ja se bilježim.....prekrasne su...a čep mi je odličan....sav je uređen, a za to treba strpljenja.....
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 15:05
Sve super, posebno boca sa maslinamaThumbs%20Up
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 16:01
Pa ovo je već i previe, samo ga odjednom dum i to super boca, ja sam nešto malo drugacije, stavila sam na otvor usku čipku.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 17:14

Hvala drage moje, umislit ću se! Boce zapravo jako volim raditi i inače staklo - prednost - ako pogriješiš lako se opere i ajmo još jednom!

Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2013 u 17:25
Boca za pet!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.