Posude za kaktuse i sukulente |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jA Sam ih posadila za svaki slucaj u plasticnu okruglu saksiju,malo siru,pa cu ih po potrebi presadjivati svaku u posebnu saksiju,kako budu rasli.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
mislim da može ona staklena kugla ali mora biti velika i do polovine je triba napuniti večim kamenjima tako da ima gdje odlaziti višak vode ... ja sam držala u pravokutnom ,dubokom, akvariju i bilo je super...(propalo mi lani na ledu jer nisam na vrime sklonila u kuću :(
|
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
ne jer nema zemlja di izlaziti prilikom zaljevanja...svaka posuda u koju ide cvijece posebno kaktusi kad su u pitanju posude moraju imati na dnu otvore za vodu...
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
E bas sam uzivala pregledajuci ove slatke posude i biljke u njima.Imam pitanje,-dobila sam 3 mala kaktusa,te im je vrijeme za presaditi u vecu posudu.moze li se uzeti ona staklena kugla,recimo kao za terarij?Ovdje cini mi se nema nista o tome?
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
prva liga, pogotovo ove od bijelog kamena
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
todomito ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
![]() ![]() DJECA ODRASLA-VREMENA NA PRETEK ![]() |
|
![]() |
|
todomito ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 23 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma posude su super, ali i biljkice u njima
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Prediiiiivne posudice todomito :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
super, idem baš potražit
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Novinski papir i cement. Ima tu na forumu detaljnije.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
prekrasne su, od čega si ih radila?
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ovo su moje posude koje su jedne od prvih. Na slijedećima ću se malo poigrati kamnčićima i ostacima keramičkih pločica. Ali za to mi mora "doći dan":
![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
posude su ti super stvarno
|
|
![]() |
|
Hvala Mira K,bit će ih još-čim napravim stavit ću slike...
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Preslatke su ti posude i odlične ideje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |