Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Vrtno cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 37>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 16:17
I ja od ovog proljeća, zahvaljujući dobrim dušicama s foruma, imam močvarce...
ali ni moji nikako da krenu u visine- već su duže vrijeme na 5 cm...

Molim pomoć!!!!!

Ako mi procvatu, nadam se da će biti sjemenkica ko u prići, jer ih imam posađenih negdje oko 30 komada.

pusa svima i veliki pozdrav!

Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2011 u 09:10
 Antonija močvarko ti je prepreljep!!!!!!!!!!smile141
Koliki mu je promjer cvijeta?
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 21:16
Antonija, zaista su prekrasni.Moji roza ostali na visini 5 cm i ne miču se......Kako da ih uvjerim da trebaju malo porasti ?  
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 17:14
milice tek sada vidim pitanje Embarrassed da to su stare grančice koje su sada već otpale jer ih ne režem ranije da znam gdje su posađeni........

Antonija lijep ti je hibi i ja uskoro očekujem cvijetove Thumbs%20Up
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2011 u 16:00
moj crveni močvarko je prije neki dan procvijeto! danas ima 3 cvijeta. rozi nema niti jedan pupoljak, ima samo jedan izdanak iz zemlje i ide u vis!

jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 17:58
  Bromelija!smile141                  Da li se to vide stare stabljike od prošle godine?   
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 17:47
dvije godine su sada ovi crveni i roza, a bijeli je stariji
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 17:43
bromelija, koliko su stari tvoji močvarci.
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 16:47
smrcko bravo za gliciniju, a možda ti još krene i hibi jer i moji su nejednako krenuli za sada su ovakvi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 20:29
Moj posađen u jesen ne daje znakove života, ali tek mi je glicinija potjerala iz korjena pa se nadam da će i on.Smile
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 20:00
ma i moji sporo rastu, ja mislim da je to zbog nedovoljno topline i sunca!  u nas još i stalno nešto puše što biljkama ne paše!

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 14:42
Hvala, Antonija. Taj će sigurno brzo cvjetati. Moji jako sporo rastu. Sada su oko 5 cm.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 14:37
evo moj crveni, slikan prije 10-ak dana!

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 22:35
Kome su izrasli močvarni hibiskusi, lijepo vas molim da stavite slike da se vidi koliko su narasli.
Na vrh
Sandra Šteko View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 41
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sandra Šteko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 09:43

Baš sam slala poruku al očito na krivu adresu.Pa evo najbolje da pitam nekog tko već ima Hibiskus.Ja dobila sjeme močvarnog hibiskusa crveni.ČEGA prilikom sijanja da se pridržavam,.Ima li kakav savjet (edit: obrisan dio poruke) Unaprijed hvala.

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2011 u 14:23
Originalno poslano od člana Božikovine Božikovine napisao:

Jedna slikica, tek toliko.

Kooooliiiiliiii cvijet!!!!
Prekrasno!

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 20:46
samo da izvijestim da mi je i rozi močvarac počeo tjerati iz zemlje! eh šta je sunce, provjerila san, 07.04. crveni je počeo tjerati on je više na suncu!

samo da bude sjemenka!

Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2011 u 18:09
a jesi probala gledati po vrtnim centrima,danas sam bila u vrtnom centru Iva pored Čakovca par km,nisam pitala baš za bijeli,ali imaju dosta vrsta...a šalju i pouzečem,HP ekspresom,pa možeš i telefonom naručiti....žao mi je što nisi pronašla na njuškalu...sretno... 
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
tiass View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 13
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tiass Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 23:14
Hvala flover, koliko sam shvatila ima samo crveni.
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 08:45
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 37>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.