Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Djelo mojih ruku - by djibril
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Djelo mojih ruku - by djibril

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 15>
Korisnik
Poruka
LeoNata View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 278
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LeoNata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 02:14
Stvarno ti je lijepo dvorište! Ai moj kamenjarčić ti tako izgledfa- siromašno, al srećom te biljke uglavnom bujaju, pa će uskoro zabljesnuti u svoj ljepoti! Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 07:11

Prekrasno zamišljen vrt, mislim da tako zapravo i treba, najprije sve isplanirati, pa sređivati dio po dio! Imat ćeš još puno posla, ali sigurna sam da ćeš i uživati u tome!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 09:11
Hvala svima. Polako sve radim, jer se ni ne može sve odjednom. Treba i svemu tome bilju i drveću da se primi i razraste.... Pozdrav svima!!
smile112
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 15:05
smile57ClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 23:04
Dobrodošao, super je "tvojih ruku djelo" veselit ću se svakoj novo sličici.
Pozdrav iz Rijeke.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 12:27
Da i ja ubacim još nekoliko slika. Slikane su za vikend, a do sada je drveće vjerovatno još napredovalo. Bar što se tiče listova. ;O)

Moj crvenolisni javor...

Salix integra 'Hakuro Nishiki' ...

Salix caprea pendula ...

Drijenak...

Javor sa crvenom korom i lišćem što mijenja boju tijekom godine...

Vidjeli su se listovi kako polako izbijaju...

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 12:33
Moja albizia julibrissin...

Još mi ne daje nikakve znakove života. Pa ne znam hoće li se primiti. Posađena je jesenas. Ali vidio sam još njih nekoliko u okolici koje isto tako zasada izgledaju. Nadam se da će uskoro dati neki znak. ;O)

Pampas trava...

Čempres...

I još nekoliko slika iz kamenjara...

Na vrh
Yoyo1 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Yoyo1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 12:54
Djibril dobrodošao i dugo nam ostao smile169
Po krajoliku me podsjeća kao da je zagorski kraj,kontinentalac. Imaš strašno veliko mjesto/prostora da možeš napraviti mali carski vrt u kojem ćemo svi uživati,sada izgleda vrlo,vrlo lijepo ,a tek kada se sve to razraste bit će Hug, međutim moram priznati da u budućnosti od tebe i toga prostora što imaš očekujem puno više,a koliko vidim i biti će.
Samo tako nastavi.
sada moraš još puno
smile160,pa onda smile161 i na kraju će biti smile106smile106 i za kraj  smile120
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 13:34
Nije zagorski kraj. Slavonija je, okolica Đakova....
Hvala na lijepim željama. A polako to sve radim. Ne stignem brže. A i sve je to još mlado, tako da će trebati vremena da se razraste.... Pozz
smile113
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 15:16
Tonguebaš sam uživala!!! samo jedan prijedlog: dopuni ovu ljepotu u dvorištu sa šarenim cvijećem da doživljaj bude još ljepšiWink
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 15:19
Probuđeno, proljetno, krasno Thumbs%20Up.Thumbs%20Up.Thumbs%20Up.Thumbs%20Up.
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2011 u 16:12
Hvala svima na lijepim riječima!!

Originalno poslano od člana VILMAČ VILMAČ napisao:

Tonguebaš sam uživala!!! samo jedan prijedlog: dopuni ovu ljepotu u dvorištu sa šarenim cvijećem da doživljaj bude još ljepšiWink

Bit će cvijeća, samo trenutno ne mogu baš. Finacijska kriza i to sve, a dosta sam se istrošio na ovo. Imam još par zamisli u planu koje su sljedeće na repertoaru. Imam i cvijeće u planovima, ali nažalost tek će nešto kasnije doći na red... Hvala na preporuci. Wink

Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Probuđeno, proljetno, krasno Thumbs%20Up.Thumbs%20Up.Thumbs%20Up.Thumbs%20Up.

Drago mi je da Vam se sviđa, ali nije još probuđeno potpuno. Vjerujem da će već za ovaj vikend kad budem slikao biti još puno ljepše...
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 13:35
Dobrodošao!!!Sve će biti još ljepše nakon naših cvjetno-lisnih donacija.Cucke i mačke obožavam i ove tvoje ciglaste otočiće.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2011 u 13:38
Još jedna mala napomena vezano za cvijeće.Svima nama sada u vrtu cvate cvijeće od jednog ili više forumaša.Kužiš...?
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 20:55
Još jedan vikend prošao, pa da postavim malo slika što sam radio i kako moj vrt napreduje....

Za početak pogled sa staze na moju živicu...

Pogled na kamenjar...

I biljke i cvijeće u kamenjaru...

Između stazica koje vode do moje kuće je zasađeno malo cvijeća... smile127

Evo i cvijeće slikano izbliza...

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 20:59
Veliki kesten u dvorištu i u pozadini kruška...

Dva kestena i dvije kruške...LOL

Drvo koje ne znam kako se zove (ako netko zna, neka napiše Smile )...

I slika njegove krošnje (slika mi je predivna)...

I još jedna njegova slika...

U pozadini je javor sa crvenom korom...
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 21:02
ClapKod tebe se uvijek lijepo prošetati,Bravo.
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 21:03
Pogled na desnu stranu dvorišta...

Tu se vidi ono što sam radio ovaj vikend. Malo sam ideju posudio od Anaide. Nadam se da neće ništa zamjeriti. Embarrassed
Nije lijepo kao njezino, ali nisam imao ljepšeg kamena i cigle su mi nejednake. Ali svejedno ljepše je nego prije. Big%20smile

Evo i par slika toga izbliza...

Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 21:06
Počela je i trava izbijati tamo gdje su izvađene voćke... smile184

Evo danas i nekoliko slika dijela mog voćnjaka. U njemu ima stvarno svačega.... Nalazi se skroz iza moga dvorišta. Tamo je i mamina bašća...

To je samo dio njega. Nisam sve poslikao...
Na vrh
Djibril View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Djibril Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2011 u 21:11
Tokom tjedna ću postaviti još neke slike. Ne stignem sada. Za kraj evo slika moje mačke koja se igra oko crvenolisnog javora. Na njemu su počeli izbijati listovi. Sretan sam zbog toga.... smile186

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.