Djelo mojih ruku - by djibril |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 15> |
Korisnik | ||
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stvarno ti je lijepo dvorište! Ai moj kamenjarčić ti tako izgledfa- siromašno, al srećom te biljke uglavnom bujaju, pa će uskoro zabljesnuti u svoj ljepoti!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
Prekrasno zamišljen vrt, mislim da tako zapravo i treba, najprije sve isplanirati, pa sređivati dio po dio! Imat ćeš još puno posla, ali sigurna sam da ćeš i uživati u tome!
|
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
|
Hvala svima. Polako sve radim, jer se ni ne može sve odjednom. Treba i svemu tome bilju i drveću da se primi i razraste.... Pozdrav svima!!
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Dobrodošao, super je "tvojih ruku djelo" veselit ću se svakoj novo sličici.
Pozdrav iz Rijeke.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Djibril ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 189 |
|
Da i ja ubacim još nekoliko slika. Slikane su za vikend, a do sada je drveće vjerovatno još napredovalo. Bar što se tiče listova. ;O)
Moj crvenolisni javor... ![]() ![]() Salix integra 'Hakuro Nishiki' ... ![]() ![]() Salix caprea pendula ... ![]() Drijenak... ![]() Javor sa crvenom korom i lišćem što mijenja boju tijekom godine... ![]() Vidjeli su se listovi kako polako izbijaju... ![]() |
||
![]() |
||
|
Moja albizia julibrissin...
![]() Još mi ne daje nikakve znakove života. Pa ne znam hoće li se primiti. Posađena je jesenas. Ali vidio sam još njih nekoliko u okolici koje isto tako zasada izgledaju. Nadam se da će uskoro dati neki znak. ;O) Pampas trava... ![]() Čempres... ![]() I još nekoliko slika iz kamenjara... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Yoyo1 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
|
Djibril dobrodošao i dugo nam ostao
![]() Po krajoliku me podsjeća kao da je zagorski kraj,kontinentalac. Imaš strašno veliko mjesto/prostora da možeš napraviti mali carski vrt u kojem ćemo svi uživati,sada izgleda vrlo,vrlo lijepo ,a tek kada se sve to razraste bit će ![]() Samo tako nastavi. sada moraš još puno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Nije zagorski kraj. Slavonija je, okolica Đakova....
Hvala na lijepim željama. A polako to sve radim. Ne stignem brže. A i sve je to još mlado, tako da će trebati vremena da se razraste.... Pozz ![]() |
||
![]() |
||
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
![]() ![]() |
||
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Probuđeno, proljetno, krasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala svima na lijepim riječima!!
Bit će cvijeća, samo trenutno ne mogu baš. Finacijska kriza i to sve, a dosta sam se istrošio na ovo. Imam još par zamisli u planu koje su sljedeće na repertoaru. Imam i cvijeće u planovima, ali nažalost tek će nešto kasnije doći na red... Hvala na preporuci. ![]()
Drago mi je da Vam se sviđa, ali nije još probuđeno potpuno. Vjerujem da će već za ovaj vikend kad budem slikao biti još puno ljepše... |
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Dobrodošao!!!Sve će biti još ljepše nakon naših cvjetno-lisnih donacija.Cucke i mačke obožavam i ove tvoje ciglaste otočiće.
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Još jedna mala napomena vezano za cvijeće.Svima nama sada u vrtu cvate cvijeće od jednog ili više forumaša.Kužiš...?
|
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
|
Još jedan vikend prošao, pa da postavim malo slika što sam radio i kako moj vrt napreduje....
Za početak pogled sa staze na moju živicu... ![]() Pogled na kamenjar... ![]() I biljke i cvijeće u kamenjaru... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Između stazica koje vode do moje kuće je zasađeno malo cvijeća... ![]() ![]() Evo i cvijeće slikano izbliza... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Veliki kesten u dvorištu i u pozadini kruška...
![]() Dva kestena i dvije kruške... ![]() ![]() Drvo koje ne znam kako se zove (ako netko zna, neka napiše ![]() ![]() I slika njegove krošnje (slika mi je predivna)... ![]() I još jedna njegova slika... ![]() U pozadini je javor sa crvenom korom... |
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Pogled na desnu stranu dvorišta...
![]() Tu se vidi ono što sam radio ovaj vikend. Malo sam ideju posudio od Anaide. Nadam se da neće ništa zamjeriti. ![]() Nije lijepo kao njezino, ali nisam imao ljepšeg kamena i cigle su mi nejednake. Ali svejedno ljepše je nego prije. ![]() Evo i par slika toga izbliza... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Počela je i trava izbijati tamo gdje su izvađene voćke...
![]() ![]() Evo danas i nekoliko slika dijela mog voćnjaka. U njemu ima stvarno svačega.... Nalazi se skroz iza moga dvorišta. Tamo je i mamina bašća... ![]() ![]() To je samo dio njega. Nisam sve poslikao... |
||
![]() |
||
|
Tokom tjedna ću postaviti još neke slike. Ne stignem sada. Za kraj evo slika moje mačke koja se igra oko crvenolisnog javora. Na njemu su počeli izbijati listovi. Sretan sam zbog toga....
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |