Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 55> |
Korisnik | |
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj bor
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Čizma za Sv.Nikolu
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav! Krasne stvarčice, puno ideja, svaka čast!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Suzizana ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
Ne pišem baš puno, ali da se i ja pridružim ovoj temi, pa možda neko dobije ideju ![]() |
|
![]() |
|
Suzizana ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 80 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
to je za sad to. imam novi za vrata i za mamu na kori, nisam ih još fotkala al budem. e da i još jedan na kori. u pripremi su mi dva od granja, vjerovatno će večeras biti gotovi, pa ih stavim
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Uživala sam gledajući tvoje aranžmane. Zaista su napravljeni sa puno ukusa, a znam da u naravi još ljepše izgledaju, jer fotografija ne može predočiti čar blještanja inja na grančicama ili decentan odsjaj tamno rubin crvene mašne...
Jedva čekam da pogledam i tvoje nove aranžmane. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Bliži se advent. Svi ćemo mi idućih mjesec i pol imati na svojim stolovima i vratima razne aranžmane. Sve su to manje vijenčići kako nekad, a sve više aranžmani koji su kao i naše cviejće odraz svih nas. To me je ponukalo da otvorim ovu temu kako bi mi svi mogli pokazati svoje kreacije, bilo kupljene ili da smo ih sami radili. Evo počinjem sa svojim ovogodišnjim :
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivni su!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala. drago mi je da vam se sviđaju.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Predivno! Odmah sam snimila detalje koje ću kopirati
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
suzizana stvarno su jako lijepi i efektni, napravljeni s puno ukusa i ljubavi, sigurna sam
od čega su grančice spletene u vjenčić? |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Baš mi se sviđaju, lijepi, ukusno decentno posloženi |
|
![]() |
|
natalija, grančice su kombinacija bukve i graba. živimo blizu šume, u ovo doba ju rijede i na podu ima puuuno takvih grana.
hvala svima.
upravo sam zgotovila jedan crveni i narančasti na granama.
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivno! Da sam prije znala da radiš takve lijepe stvari pa si mogla ubaciti koji u paket.
![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasno Suzizana, baš odlično kombiniraš materijale!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ovo su još stara dva
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |