Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 104> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cviće,cviće i samo cviće....vručina,je da je vručina ali ti imaš neku čarobnu formulu kad ti je tako kao da nije vručina,a i ja kažem da ti je trublja predivna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Prekrasne slike kontee..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zlatka vam je auteka popravila (viš da je hauba dignuta) i onda htjela na poć na more!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Suseda ,jesi si napravila cvjetni raj na bregu.Ima tu dost kandidata za jesensko presađivanje hehe.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
e sad je sigurno kiša osvježila i tamo zagorske brege!
lijepo je rascvjetano kod tebe ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Konte dugo nisam bila kod tebe, ali niti drugdje....Bilo je pretoplo za bilo kakve poslove pa i za sjedenje za kompom.....Ove dane je ugodno pa mi onda dolaze ideje za puno aktivnosti među kojima je i višesatno pregledavanje forumskih aktivnosti....Cvijeće ti je sasvim uredu, preživjelo je najgore pa će sada biti samo bolje....Trube su super, moje još ne cvjetaju, ne znam što čekaju....Maca je preslatka odlučila je krenuti na odmor....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
sviđa mi se tvoj rusvaj.tak nekaj imam i doma.brugmansija je prekrasna,a i ostalo cvijeće se dobro drži na ovim vrućinama.dobro si ga izdresirala.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čuj, nemoj se uvrijediti, cvijeće ti je krasno, ali slike s mačkom su super sjajne!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma daj... šta ju nisi provozala barem jedan đir....
![]() I ja imam ovaj dupli bijeli stolisnik, stvarno je predivan i jako dugo cvate
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Eto mene nabrzaka i kod tebe, predivno, rascvjetano carstvo u kojem raste drugarstvo, a i mačka slatka Zlatka....
![]() Puno lijepog cvijeća, a izdvajam ruže, hoste, prekrasne stolisnike i one iberise koji mame leptire! Prava country idila!!! ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
curičke drage i dječko, drago mi je da ste bile u posjeti i da vam nije bilo prevruće u obilasku
![]() korjenko....zlatka se provezla đir...do veterinara na sterilizaciju i natrag i sad je damica mirna glede zova prirode ![]() da vas još malo udavim sa sličkama ![]() krvava ružica cvate ponovo ![]() dudina aloa ima bebicu jupiiiii ![]() i aptenia polako cvate ![]() ovo sam piknula košticu od dature i bit će nešto od nje ![]() malo sijanaca od ovog proljeća ![]() pasiflore ![]() lantane ![]() skupila sam par koprivica ![]() ![]() sve fuksije na hrpi...možda je vrijeme da ih prestanem kupovati jer se duplaju, a odu mi one koje imam po jednu ![]() ![]() biberovac, brbina pasiflora i abotulion...valjda bum dočekala da pasiflora procvate ![]() ![]() ostići ![]() našla se i jedan lijepi dečko ![]() šćir ![]() ricinus je skrooooz mali, dok me suncokret prerastao ![]() ![]() ![]() echinacea purpurea ![]() ![]() niske gailardie ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
i opet žutoooo
![]() ![]() ![]() opet sam zaboravila kako mu je ime ![]() ![]() ![]() ovako je bilo dok mucko nije srušio teglu ![]() ![]() krumpirko ![]() ![]() simpa su mi šarenolisne fuksije...cvijet im nije ništa posebno, ali lišće je ok ![]() ![]() žuta kamenjarka - astericus, sijana ovo proljeće iz Lantaninog sjemena ![]() ![]() prošlogodišnja lantana...mijenja boje od narančaste do crvene ![]() ![]() ![]() ![]() plumbago je počeo lijepo cvasti ![]() ![]() achimenes ![]() ![]() ![]() i za kraj...naravno...trubeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Superiška, naaaaapokon slikice! A zaista imaš kaj pokazati! Pravi rascvjetani bregek!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Toliko toga cvjeta kod tebe..........bravo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa kad ti uopće stigneš u vrt, kad si stalno na nekim kavicama?
![]() Naravno da se šalim, ove zadnje slike su prekrasne, sve ti je baš lijepo, šareno i procvjetano. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne cveteke imaš,a i cicek je lijep
![]() Može savjet,kad je najbolje pokušati razmnožiti krumpirka?
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
E draga moja kolko si ti toga natovrila na taj breg kaj se ne bojiš da bute se odklizali u dolinu, šala mala narvno,sve ti je suoer i sve je za pet.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ajmeeee, koka pa kod tebe čudesa!Ljubomorna sam na tebe sam da znaš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Prekrasno je sve!!! Šarenolisne fuksije su super.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |