Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 66> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Volim svratiti u tvoj vrt,jest da nisam videla Lastu kako se brcka,al svejedno,vazno je da je prisutna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala gioiaa! Nisam ni mogao ju uslikat kad je "jezero" skoro presušilo. Čim napada dovoljno kiše da dama može plivat u jezercu, objavljujem fotografiju i video:)
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kod mene u Rijeci baš neko tmurno vrijeme, pa sam iskoristila vrijeme da skoknem u tvoj osunčani vrt, gdje se baš dobro osjećam.
Htjela sam reći da sam se malo zapitala što ti to trimaš, jer ja trimam i šišam pse, a sada vidim da i ja trimam travu, baš zgodno.
Slikice su predivne, da i ja volim kad mi majčica priroda pomaže, ta mi je pomoć nekako najdraža, a Lasta što reći, pa njena je budućnost već blistava, kao i sadašnjost.
A sada odoh, jer u 4 imam jedno trimanje - naravno ovaj puta ne travnjaka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo i mene! Baš imam dečka za tvoju Lastu |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni je ova zadnja slika famozna!!!!
![]() ....a onu sa pobranim bobom sam tako na brzinu okrenula jer me je podsjetila na djetinstvo kad me je mama tjerala da jedem bob a ja..... strašno nesmijem se ni sjetiti
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo i mene u šetnji u ovim prekrasnom vrtu!Divota!!!!Cvijetni raj...
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Predivno Gogo, kao i uvijek!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Gogo, Ti i Medo spašavate čast nas muških na CiF-u. (Neka se ne ljute ostali manje eksponirani, a Muhlenbergija je van konkurencije i klasa za sebe, složit ćete se.) Kod Tebe kontinuirano navraćam, ali bez ostavljenih standardnih komentara. Kako kod Tebe nije standardno, pogotovo kad se uzme u obzir da si muškarac, svaka pohvala uloženom trudu, znanju i ljubavi koju unosiš, a bez koje sve ovo nebi izgledalo tako posebno.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Baš mi prija dans tvoj vrt, suncem obasjan! Još mi je posebniji i ljepši!
Koje ti je ono cvijeće zasađeno u ćupu?
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Veliiikiiii
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Bravo Gogić! Ovakav prizor u vrtu se rijetko vidi - bravo majstore!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
U tvom vrtu se osjećam tako dobro, opušteno kao da sam doma iako su nam vrtovi toliko različiti.
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12481 |
prekrasna okućnica
![]() a bob u vrećici, pravi zdravi, njam njam |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima!
Mari,5510-Drago mi je da ima još ljubitelja boba. Inače, ne radi se o vrećici. To je najveća vreća za smeće. Lasta u pozadini je udaljena pola metra od vreće, a vidiš kak je malena
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Sve pohvale mali gogo, zaslužio si.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I mi smo kao djeca jeli bob sirov, a sada ga najviše radimo s artičokama i bude jako fino. Ovaj tvoj je neki kapitalac
![]() Vrt ti je prekrasan, ona slika sa ćupom je super, koliko jedan takav detalj sve podigne ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, sve skladno i uredno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
prekrasno gogo sve od pocetka
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Redovna sam i za divno cudo, vrlo tiha ovde, sto ne lici na mene
![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Gogo gde si nam se ti zgubil?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |