"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 37> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kaj se pravis vazna na duge nokte, a da se s njima moze kopati moze. Vrt ti je super.
|
|
![]() |
|
hvala ti draga moja Tanjči!! ponekad i dugi nokti mogu poslu
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
lepi su ti ciceki,a i kaktus ti je procvao
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako se mačkice lijepo igraju.
Žao mi je, ali ovaj put dugi nokti zasjenili su ljepotu cvijeća ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I molim te skrati malo nokte ja sam svoje malo odrezala da bi ti se mogla svagdje javiti a ti vidi ------i oto cviječe držiš koda če ti spasti
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cice mace cakane,pravi vragolani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Cvijeće je super, nije ni čudo kakvi im nokti rahle zemlju. E, da su meni takvi!
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Lijepi zagorski vrtek al ovo me nas
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
To su mi naj omiljenije životinjice smo sam nekad ljuta na svoje pa legnu mi u sred cvijeća -i lome
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
drage moje, hvala va,m što ste posjetile moj đumbusek. iako obožavam životinje, ovi mali dlakavci mi ruše tegle, igraju se s cvijećem pa moram stalno dežuirati da ne naprave veću štetu.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Cviće obožavam,a mace su toliko slatke,tko im može zamjeriti,a moji nokti su često takvi i ne možrš ih nikako dovest u red kad je vrime čeprkanja po zemlji,aaaaaaa ruže su ti prekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš zgodne sličice, a i mace su super, dobro si ih "ućapala" fotićem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
lijepi sveteki, krasne macice
![]() ![]() a sad otkrij tajnu, kako uspiješ održati tako duge nokte radeći u vrtu?????
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš je fora kaj ti kaktusić cvate.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
malo sam se ponovila nakon jučerašnje zg kavice:
![]() ruža stablašica ![]() raznorazni sukulenti trajnive ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |