"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 37> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
super za đumbusek! jako ti je lepi
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
U tvom đumbuseku predivni cvijeteki!!!!!!!
Uživaj u njemu, kao i mi!!! |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala vam drage moje kaj ste malo virnule u moj đumbusek!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
lijepi su zagorski bregi
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
prekrasno ti je cvijeće i Zagorje zelene.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvarno ti je lepe Zagorje zelene, mogu samo zamisliti kako se bregi zelene, ruže su ti prekrasne i puno lijepog cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Hvala ti draga Tanja na komplimentima za cvetje! sjetit ću te se naravno!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kad se sjetis donesi mi cuvar kucu. Cvetje ti je lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
moj MM obećao pokositi travu da se cveteki i miceki ne zagube u "prašumi"(obilje kiše nedavno).
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() moje čuvarkuće ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga Štefkaja, hvala ti. ruže su mi uvijek bile i ostale favorit iako volim sve cvijeće.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ruže su ti baš divne, vidim da se i kod tebe počelo šareniti i cvjetati..
|
|
![]() |
|
hvala draga Kaktudiću!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
lepe ti je Zagorje zelene
![]() |
|
![]() |
|
Gioiaa i Saro, najljepše hvala!
RS s obzirom da me poznaš, trudim se i nedam. bila bih najsretnija kada bih mogla cveteke držati bez travke, ali na žalost ne mogu( imajući u vidu svoje zdravlje). |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |