Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 55> |
Korisnik | ||
patuljak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
![]() ![]() ![]() a ja mislila da se to događa samo meni ![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
A nije mi se to dešavalo sa onim običnim aparatom,samo ovaj digitalac neće lijepo uslikati
![]() ![]() |
||
![]() |
||
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
|
krasno
vidim da nas ima više koji izgleda volimo narančastu boju
![]() |
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ja je obožavam,Alkemičar.Čak sam dnevnu sobu u narančasto ofarbala(dva zida narančasta dva žuta),i prošle godine,u skladu sa bojom sobe,naravno,i bor imala narančasti.E sad to koristim za ove male"dekoracije" kad je bor bijelo- srebrni
![]() |
||
![]() |
||
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
|
Ma hoće i digitalac samo treba sve poštelati, ja sam na kraju priče i uspjela, ali ovo mi je baš fora.
Gle ovo je moj vodeni vrt ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
|
ekipa, super su slike!
svaka čast! |
||
|
||
![]() |
||
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
|
Ekipa, hvala u ima svojih klinaca u školi i svoje na čestitkama
za naš bor...dječica su se zbilja radovala ukrašavajući ga i radeći
ukrase...
Shasha - nemam riječi za tvoje dekoracije... A što se tiče narančastih ukrasa, večeras sam svratila do Merkura i tamo vidjela narančaste loptice..kako su me oduševile i jedva sam se suzdržala da ih ne kupim za dogodine....doma smo došli s pekačem kruha iz Peveca ![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Vrijeme brzo prolazi...ajmo mi pokrenuti i ovu temu
![]() |
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
e bas si brza, super! za one koji nisu pratili - o bozicu se vec par dana "pricalo" na temi "moj decoupage", pa pogledajte tamo pocetak rasprave
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Za početak ću prebaciti onaj famozni link koji pršti od prigodnih ideja
![]() http://www.hgtv.com/hgtv/pac_ctnt_988/text/0,,HGTV_22056_53734,00.html |
||
![]() |
||
|
Deja vu
![]() Sami voajeri ![]() |
||
![]() |
||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
|
ma nije, cini mi se da nas nema bas previse online, al bu se to vec zalaufalo...
|
||
![]() |
||
|
Da..može biti Ali tak je bilo i kad sam otvorila svoj topic ( Moj decoupage ).....ljudi su masovno otvarali, gledali ali štanga od komentara ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
evo i mene...tema je sasvim u redu i pravovremena
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
miško moraš slikati bez blica
|
||
![]() |
||
|
I ja imam problema kod slikanja staklenih tanjura...pogotovo, navečer ![]() Probala sam i sa i bez blica..... imam dva digitalca...jedan je kaktiga nekaj malo bolji....ali opet su slike loše... imaju kao " odsjaj " ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Ups
![]() Sorry...malo je poveća slika ![]() Probat ću stavit drugu...valjda bu manja ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |