Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje male i velike mezimice-Dzomba
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje male i velike mezimice-Dzomba

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 48>
Korisnik
Poruka
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 20:36
A evo onda da ponovim i slike od prije neki dan!

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 20:41
A ove slike sam napravila jucer...ovaj kaktus s zutim cvijetom sam kupila prije par mjeseci i bas je lijepo vidjeti da cvijeta Tongue .. dok ovom cvijetu s prelijepim cvijeticima neznam nista...nisam mu mogla odoliti...ma ko bi mogao Big%20smile !!

A ima i ovaj..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 21:53
...sad ih imam i ja i nadam se da cu ih znati sacuvati EmbarrassedEmbarrassed...poklon od mog kolege za rodjendan!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2010 u 22:21
Krasne su...Clap
život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 07:09
Džomba ja ću onak kao prava neznalica... ono puno cvjetova (azaleja?) je predicno. Kaktus sa žutim cvijetom je lijep i sam a još cvijet!!
Ono što sliči na sukulent ima mini sitno zeleno je jako zanimljivo, a ono što cvjeta kao zvončići crveno je prekrasno...Ma sve je lijepo ali su mi ovi zapeli za oko!Big%20smile
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 22:04
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Džomba ja ću onak kao prava neznalica... ono puno cvjetova (azaleja?) je predicno. Kaktus sa žutim cvijetom je lijep i sam a još cvijet!!
Ono što sliči na sukulent ima mini sitno zeleno je jako zanimljivo, a ono što cvjeta kao zvončići crveno je prekrasno...Ma sve je lijepo ali su mi ovi zapeli za oko!Big%20smile

Draga moja,onaj s puno cvjetova je Begonija TongueWink..jos uvijek je lijepa,jer ta vrsta Begonija mi nije nikad dugo trajala..jos uvijek je drzim u kuci! Kaktus jos uvijek cvijeta,stavila sam ga odmah na ulazu u stan tako da cim udjem u kucu,obraduje me s svojim cvijetom Tongue!! O ovi "crveni zvoncici" Big%20smile i meni se svidjaju ali neznam kako se zove i kojem je cvijet rijec...Confused...!! Hvala ti!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2010 u 22:13
Ma obožavam tvoje rođendanske poklone smile99-i evo ti od mene još jedan 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 01:38
Prekrasno cvijećesmilie_ga_042.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 09:55
vauuuu...sta bi mogla izdvojiti,ma sve je predivno
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2010 u 16:28
Hej, kaktus ti je u cvatu onaj žuti, moj ocvao, orhideje mrak-prekrasne, ma što kod tebe nije prekrasno, kao i ti sama.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 20:44
Hvala vam drage moje Tongue ... a evo i mojih tulipana..

Tulipan Monsella..

Tulipan Gavota..

Ove tulipane moram opet slikati jer sad su svi procvjetali..

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 20:54
super tulipani posebno taj punjeni.Thumbs%20Up
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:37
tulipani su ti fanatstični, begonija prekrasna, narcise preslatke-dosta drugačije od mojih...  ma predivno ti je svesmile93
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 22:06
I ja sam zadovoljna s tulipanima Tongue...Hvala vam !! 

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 22:26
Lijepi tulipani i još ljepše slike Clap
život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 23:05
A evo jos 3 lijepa poklona za moj rodjendan...2 jako lijepa/razlicita buketa cvijeca i dugo ocekivana Peonia Tongue...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 23:17
smile99smile161
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 23:30
I naravno tu su i ova dva mala ljepotana koje sam sama sebi Big%20smile poklonila za rodjendan Wink...

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 23:35
smile227 predivnoooooo ali kaktusići ma prosto sam smile39!!!!
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 23:51
Hvala ti forzicija Tongue...i ja ih nesto gledam na slikama,bas su lijepi Big%20smileBig%20smile...

A inace danas sam i posijala sjeme koje mi je stiglo od Iris(Hvala!!)
-narancasti kosmos
-kleoia
-liatris
-gailaria
-pijetlova krijesta
-crveni sljez
-kadifice
a imala sam i sjeme od Impatiens,koje sam skupila prosle godine( a koje je stiglo od Alise iz Sarajeva) ,zatim sam imala u jednoj teglici sjeme od moje drage Andjelike ali neznam kako se zove...Sve sam posijala direktno u vrt osim kadifice i...sad se nemogu sjetiti koji je bio drugiConfused,njih sam posadila u vaznu u kojoj mi je Peonia,rekoh da je popunim bolje Big%20smileBig%20smile..nadam se da ce sve uspjeti i da mi nece unistiti sjeme s pipi pas od komsiniceOuch..i ufff,malo sam se umorila tako da je vakat da se gasi i ova masina i na spavanac Wink!!

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.