Monnina radionica nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kako je dobra! Fantastično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna je!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Drage moje curice! Konačno malo vremena i vraćam se ja vama u razno-razne radionice i vrt
![]() Jedna nova ogrlica, napravljena od polymer gline, perlica i žice.
"Fairy Flower" :
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Predivne narukvice, kolibrić je presladak jedva čekam vidjeti ogrlicu s njim.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
medeni je!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
predivan je
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Drage cure, hvala na ljepim riječima!
@ draga Primavera, nije kamen u privjesku, mada sam ga pokušala imitirati (hm, hm..) to je polymer glina + tekući polimer pomiješan sa malo šljokica.
Ovo je početak novog rada,mali kolibrić (6 cm), od perlica, kojeg mislim ukomponirati u jednu ogrlicu...
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
samo njegovo ime govori vise od rijeci, al cu svejedno dodati jos prefinjeno i elegantno
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divan nakit
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ne nosim nakit, ali ga volim gledati na drugima, a tvoj je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima!
![]() Privjesak:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
POZDRAV OD PONOSNE VLASNICE OVIH PREKRASNIH NAUŠNICA!!!! HVALA MONNA! |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Nisam inače ljubiteljica nakita i nikad ga ne nosim ali kad ovo vidim mjenjam mišljenje,mislim da bi ga svaka žena poželjela!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |