Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 20> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ma u kojem dijelu Slavonije je taaako dobar zrak????
Daj napisi, mozda se malo pomaknem iz ovog najravnijeg dijela... ![]() ![]() Dakle... ogrlica je ... hm... kakva je??? ... ma nemam rijeci... eto... |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Svi smo mi slavonke!!!!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nego šta da jesmo! Ono...rasne...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasna ogrlica...možeš li mi reć di si nabavila citrin i je li skup, ja odavno tražim turmalin i citrin pa nikako nabasat na to...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Konkretno, ovaj nisku citrina i žada sam kupila kod Sebastijana u Konjščinskoj, ali cijena....hmmmm...mislim da je niska od nekakvih 30ak cm bila nekih 7 eura? Plus, minus, nemoj me držati za riječ... Imaš poludragog kamenja na komad u Nautilusu u Vlaškoj, ali je pojedinačni komad (ovisno o veličini) između 10 i 20 kuna!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
A duše ti Slavonske...kako ti je prelijepa ...posebna...mislim da sam već rekla koliko volim tvoj stil....i odmah prijavljujem svoju Slavonsku četvrtinu....
![]() |
|
![]() |
|
Trećina , četvrtina ili cijela Slavonka - nije važno! Gdje god dođemo samo se praši za nama!
![]() Treba nekako uljepšati ove nadolazeće zimske dane na sve načine pa mislim da će se u mom labosu situacija zahuktati s početkom grijanja! ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
A i poklone treba pripremati lagano, da ne bude jednom rukom mijesim medenjake, a drugom motam žicu!
[/QUOTE] nekako mi se cini da bi ti i to mogla bez imalo problema ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i mila moja, ovo je nešto što si najdivnije do sada napravila... ostala sam bez teksta.. tako lijepo osmišljena,svaki element postavljen sa toliko ukusa... predivno.... bogami, i ti imaš vrlo, vrlo zlatne ruke....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Vidiš sad si mi dala za razmišljati...i imaš pravo...kod mene su svi kreativci u obitelji potekli baš iz te četvrtine...A Izzy moja ...znaš onu staru...za dobrim konjem se uvijek praši...i neka se praši. A da si dobra, dobra si!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nagledala sam se prekopredivnog nakita u tvojoj galeriji,ali s ovom ogrlicom si me bacila u afan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
radiš stvarno prelijep nakit.ova zadnja ogrlica je fantastična.vrlo nježna i ženstvena.
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure moje! Dajete mi volje za daljnja ekperimentiranja i puf - bum - bang akcije u mom malom labosu!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
joj anastazija super smajlić(odmah sam ga zaljepila).i da,izzy super grudnjak.moja sestra isto pleše pa hoće da joj radim neki pojas,a pošto baš nisam upućena u to pregledavam net u potrazi za objašnjenjem kak se to radi.a možda je pošaljem tebi
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
prekrasna ti je ova zadnja ogrlica..baš bi jednu takvu...sve pohvale
![]() |
|
![]() |
|
@Anastazija - draga, hvala na grudnjaku, srećom imalo bi se šta treskati tako i kod mene! Hm, samo nisam plava...
![]() @Prila - ako ti život ne ovisi o tome, ne upuštaj se u nikakve ručne radove vezano za trbušni!!! Na grudnjaku sam ostavila i oči i leđa, a pojas sam samo krenula i nisam završila premda me puca želja da se opet primim igle... Možda ispod bora - ja i moje šljokice! Moram se samo mačke paziti da me ne pokrade! ![]() @sandrazg - hvala ti puno! Radila sam ju s puno ljubavi! (Ne znam da li bih opet....) ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |