Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 20>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:06
smile42 ja samo prođen kraj Gradiške na putu za Požegu.A poznato je da je Požega u kotlini i njente vjetrovi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:07
Ma u kojem dijelu Slavonije je taaako dobar zrak????
Daj napisi, mozda se malo pomaknem iz ovog najravnijeg dijela... Smile i kako kaze Mare, mozda i na mene padne neka inspiracija Wink

Dakle... ogrlica je ... hm... kakva je??? ... ma nemam rijeci... eto...
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:10
Svi smo mi slavonke!!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:11
Nego šta da jesmo! Ono...rasne... smile96
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:17
smile96 da da
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 18:24
prekrasna ogrlica...možeš li mi reć di si nabavila citrin i je li skup, ja odavno tražim turmalin i citrin pa nikako nabasat na to...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 18:32
Konkretno, ovaj nisku citrina i žada sam kupila kod Sebastijana u Konjščinskoj, ali cijena....hmmmm...mislim da je niska od nekakvih 30ak cm bila nekih 7 eura? Plus, minus, nemoj me držati za riječ... Imaš poludragog kamenja na komad u Nautilusu u Vlaškoj, ali je pojedinačni komad (ovisno o veličini) između 10 i 20 kuna!  Smile
Moj blog

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 21:43
smile79zahvaljujem na odgovoru, pozdrav.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 10:26
A duše ti Slavonske...kako ti je prelijepa ...posebna...mislim da sam već rekla koliko volim tvoj stil....i odmah prijavljujem svoju Slavonsku četvrtinu....Heart
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 14:52
Trećina , četvrtina ili cijela Slavonka - nije važno! Gdje god dođemo samo se praši za nama! LOL
Treba nekako uljepšati ove nadolazeće zimske dane na sve načine pa mislim da će se u mom labosu situacija zahuktati s početkom grijanja! Wink A i poklone treba pripremati lagano, da ne bude jednom rukom mijesim medenjake, a drugom motam žicu!
Moj blog

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 15:46
  A i poklone treba pripremati lagano, da ne bude jednom rukom mijesim medenjake, a drugom motam žicu!
[/QUOTE]

nekako mi se cini da bi ti i to mogla bez imalo problema Tongue
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 22:32
i mila moja, ovo je nešto što si najdivnije do sada napravila... ostala sam bez teksta.. tako lijepo osmišljena,svaki element postavljen sa toliko ukusa... predivno.... bogami, i ti imaš vrlo, vrlo zlatne ruke....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2009 u 00:50
Vidiš sad si mi dala za razmišljati...i imaš pravo...kod mene su svi kreativci u obitelji potekli baš iz te četvrtine...A Izzy moja ...znaš onu staru...za dobrim konjem se uvijek praši...i neka se praši. A da si dobra, dobra si!Smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 12:24
nagledala sam se prekopredivnog nakita u tvojoj galeriji,ali s ovom ogrlicom si me bacila u afansmile39,ostavila  me bez tekstasmile211
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 16:10
radiš stvarno prelijep nakit.ova zadnja ogrlica je fantastična.vrlo nježna i ženstvena.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 20:10
Hvala vam cure moje! Dajete mi volje za daljnja ekperimentiranja i puf - bum - bang akcije u mom malom labosu! smile89
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 14:40

gle našla sam savršenog smajlića koji me odmah sjetio onog tvog grudnjaka za trbušni ples.  

Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 22:11
joj anastazija super smajlić(odmah sam ga zaljepila).i da,izzy super grudnjak.moja sestra isto pleše pa hoće da joj radim neki pojas,a pošto baš nisam upućena u to pregledavam net u potrazi za objašnjenjem kak se to radi.a možda je pošaljem tebismile198
Na vrh
sandrazg View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 192
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sandrazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 12:40
prekrasna ti je ova zadnja ogrlica..baš bi jednu takvu...sve pohvalesmile55
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 21:56
@Anastazija - draga, hvala na grudnjaku, srećom imalo bi se šta treskati tako i kod mene! Hm, samo nisam plava... LOL Kako ti misliš na mene, jooooj....

@Prila - ako ti život ne ovisi o tome, ne upuštaj se u nikakve ručne radove vezano za trbušni!!! Na grudnjaku sam ostavila i oči i leđa, a pojas sam samo krenula i nisam završila premda me puca želja da se opet primim igle... Možda ispod bora - ja i moje šljokice! Moram se samo mačke paziti da me ne pokrade! Confused

@sandrazg - hvala ti puno! Radila sam ju s puno ljubavi! (Ne znam da li bih opet....) Embarrassed
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.