Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 20> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A duše ti Slavonske...kako ti je prelijepa ...posebna...mislim da sam već rekla koliko volim tvoj stil....i odmah prijavljujem svoju Slavonsku četvrtinu....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Konkretno, ovaj nisku citrina i žada sam kupila kod Sebastijana u Konjščinskoj, ali cijena....hmmmm...mislim da je niska od nekakvih 30ak cm bila nekih 7 eura? Plus, minus, nemoj me držati za riječ... Imaš poludragog kamenja na komad u Nautilusu u Vlaškoj, ali je pojedinačni komad (ovisno o veličini) između 10 i 20 kuna!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prekrasna ogrlica...možeš li mi reć di si nabavila citrin i je li skup, ja odavno tražim turmalin i citrin pa nikako nabasat na to...
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Nego šta da jesmo! Ono...rasne...
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Svi smo mi slavonke!!!!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Ma u kojem dijelu Slavonije je taaako dobar zrak????
Daj napisi, mozda se malo pomaknem iz ovog najravnijeg dijela... ![]() ![]() Dakle... ogrlica je ... hm... kakva je??? ... ma nemam rijeci... eto... |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hahahahaha! Mare, možda si u nekom dijelu Slavonije gdje ne pušu vjetrovi kreativnosti? Svrati malo do Gradiške, možda te ulovi nešto!
![]() |
|
![]() |
|
Ponovo sam se vratila na tvoju ogrlicu i zaista je jako,jako lijepa.A mislim da će i broš biti pun pogodak.
Kako ja u Slavoniji ne dobijem takvu inspiraciju?
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Mare! Ovi metalni elementi (koji su inače tvorili lanac) su jako prozračni i cvijet mi je dao inspiraciju, kad sam ga vidjela odmah sam kupila par komada jer mislim da bi bili i krasni broševi, baš zimski stil... Skupljaju se ideje za Božić!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy predivna ogrlica,zaista se isplatilo svo vrijeme koje si uložila u izradu.
Tako je fina i nježna a ne djeluje krhko.Uz sve to obožavam žad
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga! Još ljetos smo kupile te citrine i žad, a nikako nismo nasilu mogle smisliti šta s njima, sve kombinacije su se činile nekako "bapske"... Onda pustiš da materijal malo odstoji (ionako nije kvarljiva roba) pa te lupi neka ideja kasnije...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Izzy vikend je zaista urodio plodom. Ogrlica je više nego dobra, ma odlična je!!!
A mogu misliti kako mami lijepo stoji.
Išla sam je ponovno pogledati, zaista svaki detalj na svome mjestu.
Prekrasno !!!
|
|
![]() |
|
Drago mi je da mi se sviđa! Velika pusa svima!
![]() Primavera, moram priznati da nije baš slavonski zrak zadužen za moje stvaralaštvo koliko kreativna atmosfera kad sam doma - meni mama šiva bluzu i kardigan, a ja njoj motam ogrlicu pa se nadopunjavamo idejama, savjetima i idejama! Sjajno mi je kako svi na ovim dijelu foruma koristimo različite tehnike izrade nakita, svatko ima svoj stil i način koji se nekome svidi! ![]() |
|
![]() |
|
Svi počnemo negdje! Otvori svoju galeriju i stavi svoje slikice! ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivna je
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |