Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Laboratorij žica i perlica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Laboratorij žica i perlica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 20>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 10:26
A duše ti Slavonske...kako ti je prelijepa ...posebna...mislim da sam već rekla koliko volim tvoj stil....i odmah prijavljujem svoju Slavonsku četvrtinu....Heart
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 21:43
smile79zahvaljujem na odgovoru, pozdrav.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 18:32
Konkretno, ovaj nisku citrina i žada sam kupila kod Sebastijana u Konjščinskoj, ali cijena....hmmmm...mislim da je niska od nekakvih 30ak cm bila nekih 7 eura? Plus, minus, nemoj me držati za riječ... Imaš poludragog kamenja na komad u Nautilusu u Vlaškoj, ali je pojedinačni komad (ovisno o veličini) između 10 i 20 kuna!  Smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 18:24
prekrasna ogrlica...možeš li mi reć di si nabavila citrin i je li skup, ja odavno tražim turmalin i citrin pa nikako nabasat na to...
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:17
smile96 da da
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:11
Nego šta da jesmo! Ono...rasne... smile96
Moj blog

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:10
Svi smo mi slavonke!!!!
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:07
Ma u kojem dijelu Slavonije je taaako dobar zrak????
Daj napisi, mozda se malo pomaknem iz ovog najravnijeg dijela... Smile i kako kaze Mare, mozda i na mene padne neka inspiracija Wink

Dakle... ogrlica je ... hm... kakva je??? ... ma nemam rijeci... eto...
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:06
smile42 ja samo prođen kraj Gradiške na putu za Požegu.A poznato je da je Požega u kotlini i njente vjetrovi
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:03
Hahahahaha! Mare, možda si u nekom dijelu Slavonije gdje ne pušu vjetrovi kreativnosti? Svrati malo do Gradiške, možda te ulovi nešto! Wink
Moj blog

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 17:00
Ponovo sam se vratila na tvoju ogrlicu i zaista je jako,jako lijepa.A mislim da će i broš biti pun pogodak.
Kako ja u Slavoniji ne dobijem takvu inspiraciju?Unhappy
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 15:43
Hvala Mare! Ovi metalni elementi (koji su inače tvorili lanac) su jako prozračni i cvijet mi je dao inspiraciju, kad sam ga vidjela odmah sam kupila par komada jer mislim da bi bili i krasni broševi, baš zimski stil... Skupljaju se ideje za Božić! smile151
Moj blog

Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 14:01
Izzy predivna ogrlica,zaista se isplatilo svo vrijeme koje si uložila u izradu.
Tako je fina i nježna a ne djeluje krhko.Uz sve to obožavam žadsmile93
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 10:26
Hvala draga! Još ljetos smo kupile te citrine i žad, a nikako nismo nasilu mogle smisliti šta s njima, sve kombinacije su se činile nekako "bapske"... Onda pustiš da materijal malo odstoji (ionako nije kvarljiva roba) pa te lupi neka ideja kasnije... Smile A mama nakit općenito nosi sa stilom i guštom pa mi je drago joj ga i raditi... Dobro, ajde, i još tamo nekim ljudima... Wink 
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 10:20
Izzy vikend je zaista urodio plodom. Ogrlica je više nego dobra, ma odlična je!!!
A mogu misliti kako mami lijepo stoji.

Išla sam je ponovno pogledati, zaista svaki detalj na svome mjestu.
Prekrasno !!!

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:14
Drago mi je da mi se sviđa! Velika pusa svima! smile79
Primavera, moram priznati da nije baš slavonski zrak zadužen za moje stvaralaštvo koliko kreativna atmosfera kad sam doma - meni mama šiva bluzu i kardigan, a ja njoj motam ogrlicu pa se nadopunjavamo idejama, savjetima i idejama!
Sjajno mi je kako svi na ovim dijelu foruma koristimo različite tehnike izrade nakita, svatko ima svoj stil i način koji se nekome svidi! Wink
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 18:09
Originalno poslano od člana RIDRIDRID RIDRIDRID napisao:

Superiška! Imam i ja nekoliko mojih početničkih radova, ali ne znam gdje da ih pokažem, nemam svoju galeriju, ali su početnički, doslovce moji prvi radovi pa nisu baš nešto.

Svi počnemo negdje! Otvori svoju galeriju i stavi svoje slikice! Smile
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 17:29
smile39smile39smile39 ...ak te Slavonija ovako inspirira, barem svaki vikend bjež' tamo...predivna je, fakat vrlo vintage, svi detalji k'o i inače kod tebe pažljivo iznivelirani, a boja i ukupan dojam....preeeeeeedobro....  
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 14:18
predivna je ClapClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 11:12
smile227 ogrlica je prekrasna!!!Bravo majstorice!!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.