Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 23:10
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

ma Niho to su ti zavidni na misici cikasici i misici Nihi, samo ti pusti njih da pričaju.......Big%20smileBig%20smile

------- Pa jesu Lora zavidni krivo im što nije njihova ovako lijepa-pogotovo korijenko.i OtokLOLLOLLOLLOL da mogu uzeli bi ovu moju jadnicu
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 23:33

Veselo svratim ovamo jer tu je uvijek veselo............Thumbs%20Up

Na vrh
plavooka View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavooka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 14:58
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Tongue

Drage moje evo da vam sad pokažem šta trenutno radim -komušam kuruze -kokičar -, E od danas se svečano zaklinjem nema više ćevapa sad je sezona kokica i to moji domaćismile96 ako nekome treba sijeme ja ću poslatismile96. I evo gdje sam trenutno smjestila svoju -misicu kojoj niko ravan nije -Moja ljepotica
.

...Niho pored toga sto imas kokica,imas i prekrasnog cvijeca,i i stvarno imas veliko srce..smile55
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 15:03
smile95 Ej plavooka zelim ti dobrodoslicu na ovaj forum,i hvala na ovako lijepim rijecima,smile156 ala si me slatko nasmijala,da ti ne treba sijeme od kokica.smile96
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 15:50
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Veselo svratim ovamo jer tu je uvijek veselo............Thumbs%20Up

---------- ma begenija samo ti češće navrati ovdje je samo cvijeće i ljubav i smijeh----- Hvala ti najljepšasmile79
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:11
Ajmeeeeeeeeeeee kokice!! Pa sta ih nisi nekidan radila kad san bila..jo jesi neka!! A da znas koliko ih volin... aj aj bice san ti ionako svega pojela pa racunala ti da ti nesto i ostane!!
Nego, salu na stranu, stvarno su ti ruze osobito predivne, znas da je mene ona zuta bas bacila u nesvjest!! Jo kako bi to carstvo opet isla vidit uzivo, stvarno je puuuuuno lipsi i bolji dojam kad sve mozes opipat.. ukljucujuci i TM!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:15
E pa nije bila dosta jedna slika ovog " kukuruza", nego ste je morali ponoviti, sad ću ja ko naš predsjednik - strah me ako otvorim paštetu, vidjeti ću Nihu......
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:20
Originalno poslano od člana Tweety Tweety napisao:

Ajmeeeeeeeeeeee kokice!! Pa sta ih nisi nekidan radila kad san bila..jo jesi neka!! A da znas koliko ih volin... aj aj bice san ti ionako svega pojela pa racunala ti da ti nesto i ostane!!
Nego, salu na stranu, stvarno su ti ruze osobito predivne, znas da je mene ona zuta bas bacila u nesvjest!! Jo kako bi to carstvo opet isla vidit uzivo, stvarno je puuuuuno lipsi i bolji dojam kad sve mozes opipat.. ukljucujuci i TM!!!
LOLLOLLOLLOLLOL- ja sve čitam sa užitkom kako mi hvališ ruže i na kraju me nasmija - A za kokice nisu bile ovdje -ma hajde trknite znaš da imam ja  svega bolan samo mog m ne diraj a je tvoga hoću -LOLLOLLOLLOLdaću mu onu jednu kiticu ruže koja ti je zapela za okoWinkWinkLOLLOL
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:22
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

E pa nije bila dosta jedna slika ovog " kukuruza", nego ste je morali ponoviti, sad ću ja ko naš predsjednik - strah me ako otvorim paštetu, vidjeti ću Nihu......
- Dobro je tako onda češ je slatko jesti bolan bez straha WinkLOLLOL
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Listopad 2009 u 20:28
smile70A jesam se nahodala....moram sadsmile101i jednusmile142,odahnuti i kad sve to posložim,još koji puta pregledam,onda komentirati.
Stvarno imaš zadivljujuću kolekciju cvijeća.Ne znam šta izdvojiti a da popis stane na jednu stranicu.smile211smile79
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 12:22
e jeli stvarno kakve budu te kokice nisam znala da te ovde uspijevaju
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 17:03
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

smile70A jesam se nahodala....moram sadsmile101i jednusmile142,odahnuti i kad sve to posložim,još koji puta pregledam,onda komentirati.
Stvarno imaš zadivljujuću kolekciju cvijeća.Ne znam šta izdvojiti a da popis stane na jednu stranicu.smile211smile79
- Zlato moje samo ti hodaj ali trebala si onda malo uzeti i kokica -koje su pored mene
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 18:06
smile85     E pa da nebih bilo da nema cvijeća ipak ima ali evo vidite kako je prvi mraz uništio mi je ladolež,dalije i sve ostale biljke koje su jako osjetljive.

.
.

--Kako mi je žao ali tako je kod mene stiže zima...
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 18:16
Joj, draga Niho, kako žalostan pogled na tvoj lijepi vrt. Ali, zato je sve najljepše i vrijedno smješteno na sigurno, zar ne Niho?
Veselimo se, čekajući proljeće danima koji su pred nama, ne smijemo biti tužni, priroda je neumoljiva, mora proći i to razdoblje jutarnjih magli i mrazeva, niskih temperatura i snijega, pa da nam se zemlja pripremi za radostan doček proljeća.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 18:32
Stern%20Smile    I Ovaj moj klorofit se je smrznua,a čekala sam oko tri god da mi krene i oporavi se od propadanja.......Cry

.smile204.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 18:53
Baš mi je žao tvojih biljkica..ali vjerovatno si većinu pospremila..ja sam sve sklonila još prošli tjedan jer je grozno zima..smiley3356.gif
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 18:58
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Baš mi je žao tvojih biljkica..ali vjerovatno si većinu pospremila..ja sam sve sklonila još prošli tjedan jer je grozno zima..smiley3356.gif
- Ma jesam uspijela sam ali žao mi klorofita toliko dugo ga držala a ja luda zaboravilaShocked kad se ima puno a on bio pod smokvom i nisam ga vidjela
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 19:58
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Joj, draga Niho, kako žalostan pogled na tvoj lijepi vrt. Ali, zato je sve najljepše i vrijedno smješteno na sigurno, zar ne Niho?
Veselimo se, čekajući proljeće danima koji su pred nama, ne smijemo biti tužni, priroda je neumoljiva, mora proći i to razdoblje jutarnjih magli i mrazeva, niskih temperatura i snijega, pa da nam se zemlja pripremi za radostan doček proljeća.

Big%20smile  Ma znam da je to prirodno sve ima svoje vrijeme nastanka i postanka ili kako bi bilo da nam nit ni jedna biljka ne ugine pa tada bi imali živu džunglu oko nas jer bi biljni svijet prevladao,a ovako sve se mijenja kako u prirodi tako i u mom domu...U pravu si ono dragocijeno je smiješteno na sigurno za sada vidjećemo u proljeće šta nam fali...Shocked  Wink -ali i šta se sve budi...
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 20:04
Eto, priroda je jača od nas i ima svoje zakone

Negdje si me pitala za ime neke biljke koju sam ti dala. Nisam sigurna na šta misliš - možda na onu koja se zove echeveria (pogledaj malo jel to ta)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 20:40

- Evo da ipak prikažem u slici kako sam smjestila i ušuškala svoje biljkice za zimovanje iako ih još nisam sve rasporedila ali napredujem...pa da pokažem par slikica i ovog gnijezda kaktusa i sukulenata,a nađe se i poneka kućna biljka kako nebi kad je tu sama rala i opstala...Wink

.
.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7879808182 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.