Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 21:42

Tongue

Drage moje evo da vam sad pokažem šta trenutno radim -komušam kuruze -kokičar -, E od danas se svečano zaklinjem nema više ćevapa sad je sezona kokica i to moji domaćismile96 ako nekome treba sijeme ja ću poslatismile96. I evo gdje sam trenutno smjestila svoju -misicu kojoj niko ravan nije -Moja ljepotica
.

** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 21:50
Ma obje ste Missice Clap
život je more
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 21:55
Ma koje ljepotice Tongue Wink...
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 22:37
Originalno poslano od člana dzomba dzomba napisao:

Ma koje ljepotice Tongue Wink...

--------- Samo ti vići koje ljepotice komušaćeš ti meni kuruzeLOLLOLLOLLOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 22:46
Dobro si ovo smislila, pa sad neka mi mislimo tko je mis, ova na lijevo ili ova na desno
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2009 u 23:10
Niho, vidim ne nedostaje ti kuruze... a bila si ljubomorna na onaj moj šugavi picmoljaksmile156.

O kojoj ljepotici ti ono pričaš, gdje je ljepotica, jel netko vidio ljepoticusmile94
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 09:42
e to je Niho nama dala na izbor - koja od misica nam se više sviđa, samo da se još otvori glasanje  smile198
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 09:44
Ja tu vidim jednu Pepeljugu i jednu Tarzanovu Jane u đungli....smile156
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 09:45

Kako ne znate koja je miss?

Ona koja komuša kukuruz!WinkLOL

Šalu na stranu, Niho je zgodna na slikama, ali uživo je Thumbs%20UpTri put više od slika.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 10:06
Ajoj, što te ishvališe ove tvoje forumašice, pa nije normalno. Sad umjesto cvijeća kukuruz i Niho, ma nemoj molim te. Ja tu vidim samo jednu ljepoticu a to je cikasica smile102
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 11:10
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Ajoj, što te ishvališe ove tvoje forumašice, pa nije normalno. Sad umjesto cvijeća kukuruz i Niho, ma nemoj molim te. Ja tu vidim samo jednu ljepoticu a to je cikasica smile102

- Eto ga sad -koće ako ne Trišasmile232-
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 14:23
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Niho, vidim ne nedostaje ti kuruze... a bila si ljubomorna na onaj moj šugavi picmoljaksmile156.

O kojoj ljepotici ti ono pričaš, gdje je ljepotica, jel netko vidio ljepoticusmile94smile96----- Znaš da je ono uvijek tuđe slađe pa onaj tvoj mi zapeo ko lud za oko
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 15:13
Niho, vrijedna naša, vidim ja da ćete ove zime Sadik i ti punooo filmova gledati uz kokice! Smile  A cikasica je posebna, što jest - jest!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 15:21
smile213-------smile213- To Anaida nek se zna čija je najljepša---- Korijenko-Otokkkkkksmile102
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 15:49
Jesi li vidjela što ćeš dobiti od Lantane, ono crno uhato vezano ispod smokve....hi,hi,hi.....smile96
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 16:52
A možda ni to ne dobiješ, jer ako Korijenko stigne prije tebe, ode smokva  i crno uhato.smile156
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 17:39
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

smile213-------smile213- To Anaida nek se zna čija je najljepša---- Korijenko-Otokkkkkksmile102

......... Ej šta baš ona umijesto cvijeća ide i vuče onoga magu ili je u gepeku. LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL- Joj kako ste lude sad me brineteEmbarrassed

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 17:44
E moja Niho slabi su ti ti klipići kuruze,jesi li ih presušila pa su se usukali ili što?!!smile156A ljepotica i misica je bome cikasica samo ima bodlje,a ova druga nema bodlje ali zato ima smile102
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 20:06
Originalno poslano od člana lika1 lika1 napisao:

E moja Niho slabi su ti ti klipići kuruze,jesi li ih presušila pa su se usukali ili što?!!smile156A ljepotica i misica je bome cikasica samo ima bodlje,a ova druga nema bodlje ali zato ima smile102

--- Ono je kuruz kokičarLOLLOLLOLLOLLOL a ima i veći --------kuruz WinkLOLLOLLOL nisu svi tako maliLOLLOLLOL
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2009 u 21:14
ma Niho to su ti zavidni na misici cikasici i misici Nihi, samo ti pusti njih da pričaju.......Big%20smileBig%20smile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7778798081 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.