Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Drage moje evo da vam sad pokažem šta trenutno radim -komušam kuruze -kokičar -, E od danas se svečano zaklinjem nema više ćevapa sad je sezona kokica i to moji domaći ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma obje ste Missice
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ma koje ljepotice
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
--------- Samo ti vići koje ljepotice komušaćeš ti meni kuruze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobro si ovo smislila, pa sad neka mi mislimo tko je mis, ova na lijevo ili ova na desno
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Niho, vidim ne nedostaje ti kuruze... a bila si ljubomorna na onaj moj šugavi picmoljak
![]() O kojoj ljepotici ti ono pričaš, gdje je ljepotica, jel netko vidio ljepoticu
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
e to je Niho nama dala na izbor - koja od misica nam se više sviđa, samo da se još otvori glasanje
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja tu vidim jednu Pepeljugu i jednu Tarzanovu Jane u đungli....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako ne znate koja je miss? Ona koja komuša kukuruz! Šalu na stranu, Niho je zgodna na slikama, ali uživo je
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajoj, što te ishvališe ove tvoje forumašice, pa nije normalno. Sad umjesto cvijeća kukuruz i Niho, ma nemoj molim te. Ja tu vidim samo jednu ljepoticu a to je cikasica
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
- Eto ga sad -koće ako ne Triša ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, vrijedna naša, vidim ja da ćete ove zime Sadik i ti punooo filmova gledati uz kokice!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jesi li vidjela što ćeš dobiti od Lantane, ono crno uhato vezano ispod smokve....hi,hi,hi.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A možda ni to ne dobiješ, jer ako Korijenko stigne prije tebe, ode smokva i crno uhato.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
......... Ej šta baš ona umijesto cvijeća ide i vuče onoga magu ili je u gepeku. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E moja Niho slabi su ti ti klipići kuruze,jesi li ih presušila pa su se usukali ili što?!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
--- Ono je kuruz kokičar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ma Niho to su ti zavidni na misici cikasici i misici Nihi, samo ti pusti njih da pričaju.......
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |