Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 226> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
da slažem se toplina tvog doma je sigurno uzrok tvog raspoloženja
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niho, ne znam za što bih se odlučila???
Ruže su ti fantazija, a dalije...zar ti još uvijek cvjetaju???
Moje su bile prekrasne, ali već odavno ne cvjetaju pa sam ih maknula...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ruže i dalije.... predivno!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
------------ Da inaja to je tako . Ako si retan u familiji nije bitno šta se dešava oko tebe---- sa ljubavi i pažnjom i slogom sve se prepreke premoste ali ja ih hvala bogu nemam -jako sam sretna sa svima ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
a posle cvijeća nama svima ma ti si srce
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Cvijeće ti je i dalje prekrasno..ruže su jako lijepe
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Niho, i moje su dalije stradale od vjetra! Vidjela sam jučer na Tv da je u Sarajevu snijeg i baš sam pomislila kako li je kod tebe!??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
............ Ej ma bude i smiješno sve nesta za sekund. Ovo se sve može nadoknaditi ali moji kaktusi su za tren uletijeli u kuću ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Niho lijepe su ruže, vince, dalije.... ali one žute krupne su fantazija! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho pa kod tebe je rascvjetano kao u Dalmaciji, baš mi je žao što to morate spremati, vidiš sad koliko je meni lakše, samo posadim i godimana stoji i raste, a ja samo zalijem i poštucam. Bravo Niho, cvijeće je prekrasno i bit će opet.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho sve se cvijeće može opet posaditi,ali samo ti dobro pazi na one svoje lijepe kaktusiće,a na cikasicu pogotovo!Prekrasna ti je, ovim tempom moja će biti tolika za recimo 10 godina!!!
![]() |
|
![]() |
|
-------------------- Eto zacrvenila sam se ... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ajde Niho danas nisi stavila niti jednu sliku od cikasice daj da vidimo dali ti je na stolu ili gdje,pokaži nam di si je smjestila!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
------ E pa da znaš da te čekam pa ćeš ti meni dati savijete pa ću i ja tako ko i ti uživati ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
----------- E sutra slikam svoje dalije kako ih siječem ali moram zima je -gotovo ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ruuuužice su preeekrasne (malo pjevam kak sam ostala opčinjena njima
![]() Baš šteta za hladnoću, moja bugica je jš vani, ali sutra ide na toplo...i kod mene bu uskoro mraz ![]() A inače, stigla mi kuverta danas....Niho ![]() ![]() Stvarno si me razveselila raznolikim sjemenjem, baš lijepo iznenađenje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |