Moja kuća - moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Flavia u profilu si jako tajanstvena, pa stvarno ne znam dali se znamo.
Hvala na pohvalama. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
zeno kako je kod tebe lijepo...stvarno krasno...svida mi se sve....
|
|
![]() |
|
![]() Nedostaje još puno toga, ali evo kako sada izgleda ![]() ![]() a evo i moje carice u šetnji ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Super Tea....meni se jako sviđa tvoje jezerce...onak je baš "pošteno"...svaka čast.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Flavia!
Ma trajalo je to i trajalo, ali više zbog drugih obaveza i alergija. Da ima posla oko njega - ima, ali kad se sve približi kraju odmah je lakše. Da to je prava mala bernica i što je najvažnije poštuje moje cvijeće - ne piški i ne kaka gdje joj nije mjesto, a koliko je razigrana ipak ne gazi po cvijetnjacima. Obiđe lijepo imanje kako trba, a ne poprijeko ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Divna ti je Rina....a bijeli završetak repića....WOW...super je...i drago mi je da ti je poslušna...ja uvijek kažem....svako dvorište treba imati lijepoga cvijeća i pravoga pesa!
![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Divno!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stvarno lijepo i veliko jezero.
Joooj,da je meni toliko kamenja... |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
jezero je predivno,super izgleda!
A pesica...
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala svima, a sad jurim dalje - ide zima
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
TeaK ove tvoje sličice vrta kao iz nekog časopisa.Sve skladno i lijepo,baš kako bi ja željela al nema šanse.Kod mene uvijek dzungla i nered.Divno!Idem i ja skupljati preostale saksije po bašti.Od sutra kod nas najavljuju zahlađenje.Šmrcc,stiže zima..
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pa stvarno je jako lijepo, jezerce je super a tek pesonja..
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve ti je divno TeaK!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože ovdje je kao u raju -kao što Ali kaže baš kao neki katalog
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ma nije za katalog - kad vidim ostale vrtove na forumu čak me je ovo i sram staviti, ali sve ima svoj početak - vrijeme rasta i prekrasan trenutak.
Zato evo neka se vidi početak i malo prema sredini, a kraj??? A ne kod mene se sve stalno mjenja tako da kraja nema ![]() Ipak hvala svima na pohvalama - to mi je "gorivo" za dalje. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej, baš ti je jezerce predivno, pazi da se ljubimica ne okupa u njemu
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj je vrt kao knjiga.Počela si s praznim papirom i pomalo pišeš poglavlja. Neka su gotovo i prekrasna...imaš lijepih zamisli i svaka čast na realizaviji (kamenje, jezerce). Stvarno si dobro nazvala: mali raj! |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Čuj, ja sam sa svojim vrtom isto na početku, star je 3-4 godine. I mogu reći da sam shvatila da je samo vrijeme nastajanja i kreiranja najljepše. Čim nešto završim, uživam u tome dan-dva, i onda mi već dolazi nova ideja. Kad mi vrt bude pun i "savršen" ja neću biti zadovoljna jer što ću onda raditi? Utješno je to što ću onda biti jako jako stara pa mi možda i neće biti volja raditi u vrtu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |