Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:49
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Kakva ti je to kombinacija, kaktusa i pelargonije, daj što izvodiš?
---- Kako ti to meni slatko gledaš u njih i gutaš koji bi a znaš da nećeš dobitiWink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:54
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Bravo Niho, to je prava kolekcija, lijepi su, zdravi ljepo posloženi, super, nego ja sam gledala dugo koji ja imam, a ti nemaš i našla sam samo jedan do sada... Wink
--- Ovaj zadnji veliki je tvoj LantanaTongue
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 22:58
Niho, draga, svaka ti čast na krasnoj zbirci kaktusa.
Lijepi su, čvrsti i jako napredni, mora da su jako zadovoljni kod tebe.
čestitam, pozdrav
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2009 u 23:10

Niho....super si to izvela i krasno izgleda smile93....samo...pitam se kakvi su ti prsti nakon presađivanja.....sigurno si imala "akupunkturu" koliko su te izbockali! Garant su ti prsti otečeni od uboda i liče na "čevape" koliko su otekli.....smile96

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 09:48
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Niho....super si to izvela i krasno izgleda smile93....samo...pitam se kakvi su ti prsti nakon presađivanja.....sigurno si imala "akupunkturu" koliko su te izbockali! Garant su ti prsti otečeni od uboda i liče na "čevape" koliko su otekli.....smile96--------------- Samo se ti smiji meni i mojim prstima -mogla bi ti poslati pa i tvoji da budu ovakvi ili će ti nama trebatismile173----- Mogu ti reći da ima svega --bome i bode

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 09:58
Ovo su fenomenalne kombinacije i daj nemoj više stavljati slike kaktusa u slike vrta, pa zar ne vidiš da ćeš ostat bez svega Wink samo više i više cura navlačiš na kaktuse, nemoj da ja i Triša ostanemo bez plijena kad dođemo u lov smile96
I dobro je rekla Flavia imat ćeš prste ko čevapi i nećeš moći presađivati "picmoljke" samo ćeš tražiti velike "komade" LOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 10:50
ma nema šanse da ti ostaneš Korijenko bez plijena-triša možda je već ostala .sad u petak kad mi dođe Twety -sve njeno dajem a ona nek se puši a tvoje kaktuse čuvam -mislim moje -za tebesmile183ali kad opet razmislim malo bolje bosće te pa ćeš imati prste ko ćevapčiće razmišljam da i tebi ne dam -------smile96jer onda ćeš doći probati moje ćevapčiće
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:12
Ajme Niho zaista predivna kolekcija kaktusa, stvarno su ti svi prekrasni
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 12:49
Originalno poslano od člana stefkaja stefkaja napisao:

Ajme Niho zaista predivna kolekcija kaktusa, stvarno su ti svi prekrasni
---------------- joj ja uživam u njima . evo sad sam ih išla baš zalijevati i svakom po malo tepamLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 13:38

Imal' ćevapa Niho?....de meni jednu "dvanaesku" za van.....s lukom....i jače pečenom lepinom..nemoj samo da stavljaš kaktusove bodlje ko čačkalice!smiley4420.gifsmile96smile96smile96

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 15:38
Originalno poslano od člana Flavia Flavia napisao:

Imal' ćevapa Niho?....de meni jednu "dvanaesku" za van.....s lukom....i jače pečenom lepinom..nemoj samo da stavljaš kaktusove bodlje ko čačkalice!smiley4420.gifsmile96smile96smile96

-------------smile156---E jesi luda kakva 12.to je malo sine -poslaću ja tebi veće -------------bodlje -kaktuse smile96pa ćeš sine vidjeti šta je bodlja
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 15:51
Toliko kaktusa na jednom mjestu još nisam vidjela,stvarno su lijepi i sviđa mi se kaj je više vrsta u posudi.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 16:45
Da primjetila sam nema više od cvijeća što pokazati, pa počela stavljati slike kaktusa u ovu svoju temu, niho, niho, sve ću to opeljušiti, doći ću iznenada, onaj tvoj ćuko, ionako nije neki čuvar.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 17:58
Imam ja viještice jedna još i prestani kritikovati evo sad sutra Tweti je tu i njoj ću sve tvoje dati a tebismile146
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 22:16
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

Toliko kaktusa na jednom mjestu još nisam vidjela,stvarno su lijepi i sviđa mi se kaj je više vrsta u posudi.

................. Fvala ti najljepša ali ima još toga do zime da rasadim  vagon ali ja uživam kad to radimTongueTongueTongue
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 11:21

Na lijepe kaktuse, zanimljivih oblika već sam navikla kod tebe ali ova kombinacija kaktusa i pelargonije me zbunila. Zar taj suživot je moguć. kaktusu treba malo vode a pelargoniji dosta!? Ili je to moguće samo u nihođiji!Wink

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 11:54
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Na lijepe kaktuse, zanimljivih oblika već sam navikla kod tebe ali ova kombinacija kaktusa i pelargonije me zbunila. Zar taj suživot je moguć. kaktusu treba malo vode a pelargoniji dosta!? Ili je to moguće samo u nihođiji!Wink

--Et vidiš baš da jeste i mene je iznenadilo. ja sam imala ti imala balagonija puno i nisu mi išle. I ovu dobijem od prijateljice ma samo vrh i ja je ubodem tu... reko ono ma neka ako hoće rasti neka raste . Sve su bile slabe dr. i prehrane sam dodavala im a ova je za ne povijerovati . ma što mi je još bilo interesantnije ja sam te kaktuse zalijevala sa njihovim đubrivom i vidi ništa se nije desilo. Napreduje ko prava. I predivn je čak-i ostaviću je sa njim pa neka stojiTongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 12:03
I ja kod tebe bila i pozdrave ostavila!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 10:03
smile227Kaktusi su savršeni...
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 12:04
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

I ja kod tebe bila i pozdrave ostavila!
- Hvala Anaida na pozdravima -i mislim da si lijepo ugošćenaLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.