Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 226>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 16:29
niho vidim da je i dalje rascvetano:),a ono 'jaje' bas lici na jaje.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 19:25
smile99   I još uvijek su mi moje biljke u cvatu,a lijepo i izgledaju...
.
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 19:27
smile99
.

.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 19:28
smile99
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 19:29
smile99
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 19:30
smile99
.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 19:31
smile64

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 20:53
Niho, kod tebe je stvarno veselo, drago mi je da si se vratila, a cvijeće ti je sretno i zdravo i u jutarnjim, jesenskim maglama.
Ahimenes je divan.
Lijepi pozdrav
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 21:14
Ahimenes je divan--------------- koja je to biljka ja pojma nemamsmile96-------- i hvala ti najljepša
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 22:26
niho, niho, ti zaista hoćeš da me uništiš tim tvojim lijepim cvatućim biljčicama

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 10:35
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

niho, niho, ti zaista hoćeš da me uništiš tim tvojim lijepim cvatućim biljčicama
----------------- Lora ništa ne brini sad ću polakosmile199
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 10:50
Bravo Niho majstorice, svega kod tebe ima, nije samo kod mene bućkuriš 
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 12:13
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Bravo Niho majstorice, svega kod tebe ima, nije samo kod mene bućkuriš 
-------------- ma tako je najbolje sve miješaj WinkWink ne gledaj ni šta je ni kakvo je bitno je da je lijepoLOLLOLLOL
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 12:23
Niho, majstorice, ahimenes ti je onaj cvijet s ljubičastim cvjetovima, ima sitne, sitne dlačice na listovima.Star
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 15:12
Kod tebe Niho ko usred Dalmacije, oleandri i naši i grčki, bugenvilia, hibiskus, ma sve je super, a tek onaj ahimenes Clap
život je more
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 15:23
Ma molim vas lijepo pa zar vi svi mislite da je to Nihino cvijeće, ma moš mislit, što vi mislite gdje je ona bila svo ovo vrijeme. Fotić u ruke i po komšiluku, pa škljoc, škljoc i sad mi gledamo ko fol njeno cvijeće...  smile156
Niho, šalu na stranu, koje krasote kod tebe ali nije mi jasno zašto ja imam samo onu tvoju žaru zeleno bijelu reckavu, pa gdje je bila ova crvena krasotica, sakrila si je, ma vidi ti nje smile232 odma pelcaj jednu grančicu da zelena dobije društvo i nemoj zaboravit od Grka pokupiti sjeme...

Moja današnja ocjena za tvoje biljke 5+  smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 16:08
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Ma molim vas lijepo pa zar vi svi mislite da je to Nihino cvijeće, ma moš mislit, što vi mislite gdje je ona bila svo ovo vrijeme. Fotić u ruke i po komšiluku, pa škljoc, škljoc i sad mi gledamo ko fol njeno cvijeće...  smile156
Niho, šalu na stranu, koje krasote kod tebe ali nije mi jasno zašto ja imam samo onu tvoju žaru zeleno bijelu reckavu, pa gdje je bila ova crvena krasotica, sakrila si je, ma vidi ti nje smile232 odma pelcaj jednu grančicu da zelena dobije društvo i nemoj zaboravit od Grka pokupiti sjeme...

Moja današnja ocjena za tvoje biljke 5+  smile78
-----Kad može Triša što ne bi i ja LOLLOLLOLLOL ma nema problema za nikakvu biljku za tebe sve je već spremno ..........ako budeš onu branila Trišu -jadna je ona onda od mene-joj sad uši ko kućaLOLLOLLOLLOL----A grk je spreman biće
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 16:51
Krasnog imaš cvijeća.Vidim da ti ona biljkica( ne znam kak se zove) ima bobice,i moja je sad bočela crvenit.
Daj mi još samo reci kaj je ono na prvoj slikici,prekrano je?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 18:13
Nihosmile39
Je l' kod tebe još ljeto? Ovako sve puno cvijeća.
A jaja.... pa to još nisam vidjela!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 19:16
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Nihosmile39
Je l' kod tebe još ljeto? Ovako sve puno cvijeća.
A jaja.... pa to još nisam vidjela!
---Bako kod mene je još divno vrijeme samo su jutra maglovita i hladna -a ja sam juče svoje cvijeće sve zalila ponovo---- A jaja ćeš vidijeti biće sijeme kod triše pa se čujemo kad joj pošaljemTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.